Şimdi Ara

isbank Kasım fatura kampanya 300tl maximum puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
10
Favori
1.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 adet fatura ya 300 tl kaçıran ve gelmeyenlere

isbank Kasım fatura kampanya 300tl maximum puan

• Benim 2 sene önce ödenmiş faturalarım var onlardan dolayı olmuyor sanirim hiç fatura ödenmemiş olmalı gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 1 Kasım 2024; 11:22:5 >
  • fatura talimatlarında ek ücret ve faiz vs. uyguluyor mu ? uyguluyorsa tercih etmiyorum da

• talimatı iptal etmemek gibi bir koşul koymuşlar ne zamana kadar?

• kraly61 K kullanıcısına yanıt

Normal fatura ödemeleri sorun olmuyor şartlarda yazıyor zaten, talimat verilmemiş olması lazım daha önce.

• myqueen kullanıcısına yanıt
    zaman ibaresi yok
  • kredi kartından talimat verince her seferinde 3-5 tl işlem ücreti alıyor mu acaba

• makko58 M kullanıcısına yanıt

bu önemli bunu bende öğrenmek istiyorum

• bir fatura bir dönem gibi görünüyor, masraf alsa da avantajlı sanki.

• Bilgilendirme için teşekkürler. İnterneti bununla ödeticem bakalım ne olacak.

• makko58 M kullanıcısına yanıt
    Kampanyaya kredi kartıyla verilen talimatlar dahil değil. Sadece hesaptan verilenler dahil.
  • Kaç tane talimatım var bizleri niye kapsamıyor bu olay :)
  • Faturayı hesaptan ödememişler hala ,kaçta çekiyorlar acaba?
  • Ben kampanyadan bağımsız talimat oluşturmak istediğimde, faturanın ödenme tarihinden kartın ekstre gününe kadar ki gün kadar belli oranda faiz işlendiğini yazıyordu. Sinir oldum o yüzden otomatik ödeme talimatı oluşturmadım
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Son gün. Bütün bankalar böyle.

• Faturanın son ödeme tarihi bugün. Gün içerisinde talimat versem sıkıntı olur mu ödenir mi fatura?
  • İnternet faturasını verdiydim bugün son günü sorunsuz ödenir umarım hareket yok şuanlık
  • İlk fatura olduğu için sistem kendi ödemedi talimatlı fatura yerinden odedim vadesiz hesaptan 1.5 lira komisyon aldı bilginize
    Puan gelmezse zarardayız
  • kraly61 K kullanıcısına yanıt

Kendiniz manuel ödediğiniz için muhtemel saymıyacaklar bu durumu

• boa17 kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri önerdi mecbur öyle ödedik kayıt açarım yatmazsa sistem ödemiyorsa onların sorunu 😁

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.