Bildirim
isbank Kasım fatura kampanya 300tl maximum puan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benim 2 sene önce ödenmiş faturalarım var onlardan dolayı olmuyor sanirim hiç fatura ödenmemiş olmalı gibi duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 1 Kasım 2024; 11:22:5 > -
fatura talimatlarında ek ücret ve faiz vs. uyguluyor mu ? uyguluyorsa tercih etmiyorum da
-
talimatı iptal etmemek gibi bir koşul koymuşlar ne zamana kadar?
-
Normal fatura ödemeleri sorun olmuyor şartlarda yazıyor zaten, talimat verilmemiş olması lazım daha önce.
-
zaman ibaresi yok -
kredi kartından talimat verince her seferinde 3-5 tl işlem ücreti alıyor mu acaba
-
bu önemli bunu bende öğrenmek istiyorum
-
bir fatura bir dönem gibi görünüyor, masraf alsa da avantajlı sanki.
-
Bilgilendirme için teşekkürler. İnterneti bununla ödeticem bakalım ne olacak.
-
Kampanyaya kredi kartıyla verilen talimatlar dahil değil. Sadece hesaptan verilenler dahil. -
Kaç tane talimatım var bizleri niye kapsamıyor bu olay :) -
Faturayı hesaptan ödememişler hala ,kaçta çekiyorlar acaba? -
Ben kampanyadan bağımsız talimat oluşturmak istediğimde, faturanın ödenme tarihinden kartın ekstre gününe kadar ki gün kadar belli oranda faiz işlendiğini yazıyordu. Sinir oldum o yüzden otomatik ödeme talimatı oluşturmadım -
Son gün. Bütün bankalar böyle.
-
Faturanın son ödeme tarihi bugün. Gün içerisinde talimat versem sıkıntı olur mu ödenir mi fatura? -
İnternet faturasını verdiydim bugün son günü sorunsuz ödenir umarım hareket yok şuanlık -
İlk fatura olduğu için sistem kendi ödemedi talimatlı fatura yerinden odedim vadesiz hesaptan 1.5 lira komisyon aldı bilginize
Puan gelmezse zarardayız -
Kendiniz manuel ödediğiniz için muhtemel saymıyacaklar bu durumu
-
Müşteri hizmetleri önerdi mecbur öyle ödedik kayıt açarım yatmazsa sistem ödemiyorsa onların sorunu 😁
Benzer içerikler
- ziraat bankası prestij kart
- getir finans
- midas kampanya
- akbank otomatik ödeme talimatı kampanyası 1000 tl
- puan harca güvenilir mi
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- hepsiburada hisse yorum
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- cyber monday
- letgo komisyon alıyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X