AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel
-
-
sadece 1 hesapta carrefour 100 çıktı -
kampanya koşulları biraz kafa karıştırıcı
-
Bana da gelmiş. Qr ile ödemede ne kadarlık bir harcama olması gerekiyor acaba 😄 Diğer türlü anladığım da 4 kasıma kadar hesaba para gönderin ve aynı şekilde hesapta 31 kasımda aynı miktar bulunsun -
Tek sıkıntı Kasım ayı 30 çekiyor, ben deneyeceğim kampanyayı bakalım.
-
hocam haklısınız :) kampanya nasıl olacak bende deneyeceğim bakalım
-
Mağazada kullanabilirmiyiz alt limit var mı
-
Onu fark etmemiştim hocam 29 unda atarım hesaba parayı artık şansımıza 😄 -
Gelmiş teşekkürler önceki kampanya çıkmamıştı. Ödeme yapanlar için dikkat etmek lazım süre sonunda 5000 veya 10000 ne gönderildiyse o bakiye kalsın diyor. Otomatik ödeme veya kart ödemesi yaparken dikkat etmek lazım. -
Qr ile ödemeyi karttan mı hesaptan mı yapmak lazım acaba ? -
Qr ödemenin ne olduğunu biliyormusun?
-
engelle geç hocam. forumda kimseyi kolay kolay engellemem
-
Yok hocam, arkadaş kart derken vadesiz hesap mı kredi kartı mı diye sormuş olabilir belki. O yüzden sordum.
-
Qr okuttuğun zaman hesaptan mı kredi kartında mı diye seçenek çıkıyor o yüzden sordum ? -
Belirtilmediği için ikisi de olur muhtemelen. Ben ikisinden de öderim garanti olur.
-
Kampanya şartlarını iyi okumak lazım, “Kampanyadan sadece iletişim kanallarımızdan bilgilendirilen müşterilerimiz yararlanabilir.“ diye bir koşul var. Fakat şöyle bir madde de var, “ Kampanyadan sadece Akbank Mobil’de Kampanyalar alanı üzerinden kampanyaya katılanlar yararlanabilir.” oldukça kafa karıştırıcı, yine de mobil uygulama üzerinden kampanyaya katıldım, katılımınız sağlanmıştır diye SMS geldi. Bakalım ne olacak :) -
Cuma günü katıldım. Hepsiburada hediye çeki fırsatı programı üyeliğiniz başladı diye sms geldi. aynı akşam şok tan 77 liralık karekodlu harcama yaptım. dijital slipte karekodlu harcama yazıyor.
21inde 10k attım. 5 dakika sonra geri çektim. 30 kasımda 10k daha atıp 1inde geri çekicem. bakalım ne çıkacak.
akbank başlığına da yazdım. akbank bu tür kampanyaların üzerine saçma bahanelerle yatabilir. delil alarak katılın.
-
Ben de katıldım, gerekli işlemleri yaptım. 29 Kasım'da 10000 atıp, 1 Aralık'ta çekmeyi düşünüyorum. -
Jüzdan qr ile ödesek sayar mı?
-
Bu kampanya hangi menüden çıkıyor arkadaşlar?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tek sıkıntı Kasım ayı 30 çekiyor, ben deneyeceğim kampanyayı bakalım. |
Benzer içerikler
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- pratik finansman kart nedir
- enpara youtube premium
- vakıfbank platinum plus metal
- akbank otomatik ödeme talimatı kampanyası 1000 tl
- bim yazıcı
- telegram indirim kanalları
- hepsiburada hisse yorum
- apple müzik öğrenci
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X