Şimdi Ara

AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
49
Cevap
17
Favori
7.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akbank mobil uygulamasında gördüğüm kampanyayı sizinle paylaşmak istedim kişiye özel bir kampanya sizde bakın.Akbank yeni müşterisi değilim bilginize.
    Kampanya görsellerini sizinle paylaşıyorum.
    AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaxeRi -- 20 Ekim 2024; 19:10:22 >

• sadece 1 hesapta carrefour 100 çıktı
  • kampanya koşulları biraz kafa karıştırıcı

• JaxeRi kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmiş. Qr ile ödemede ne kadarlık bir harcama olması gerekiyor acaba 😄 Diğer türlü anladığım da 4 kasıma kadar hesaba para gönderin ve aynı şekilde hesapta 31 kasımda aynı miktar bulunsun
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

Tek sıkıntı Kasım ayı 30 çekiyor, ben deneyeceğim kampanyayı bakalım.

• dembe7 kullanıcısına yanıt

hocam haklısınız :) kampanya nasıl olacak bende deneyeceğim bakalım

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Mağazada kullanabilirmiyiz alt limit var mı

• dembe7 kullanıcısına yanıt
    Onu fark etmemiştim hocam 29 unda atarım hesaba parayı artık şansımıza 😄
  • Gelmiş teşekkürler önceki kampanya çıkmamıştı. Ödeme yapanlar için dikkat etmek lazım süre sonunda 5000 veya 10000 ne gönderildiyse o bakiye kalsın diyor. Otomatik ödeme veya kart ödemesi yaparken dikkat etmek lazım.
  • Qr ile ödemeyi karttan mı hesaptan mı yapmak lazım acaba ?
  • Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt

Qr ödemenin ne olduğunu biliyormusun?

• cehili C kullanıcısına yanıt

engelle geç hocam. forumda kimseyi kolay kolay engellemem

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Yok hocam, arkadaş kart derken vadesiz hesap mı kredi kartı mı diye sormuş olabilir belki. O yüzden sordum.

• cehili C kullanıcısına yanıt
    Qr okuttuğun zaman hesaptan mı kredi kartında mı diye seçenek çıkıyor o yüzden sordum ?
  • Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt

Belirtilmediği için ikisi de olur muhtemelen. Ben ikisinden de öderim garanti olur.

• Kampanya şartlarını iyi okumak lazım, “Kampanyadan sadece iletişim kanallarımızdan bilgilendirilen müşterilerimiz yararlanabilir.“ diye bir koşul var. Fakat şöyle bir madde de var, “ Kampanyadan sadece Akbank Mobil’de Kampanyalar alanı üzerinden kampanyaya katılanlar yararlanabilir.” oldukça kafa karıştırıcı, yine de mobil uygulama üzerinden kampanyaya katıldım, katılımınız sağlanmıştır diye SMS geldi. Bakalım ne olacak :)
  • Cuma günü katıldım. Hepsiburada hediye çeki fırsatı programı üyeliğiniz başladı diye sms geldi. aynı akşam şok tan 77 liralık karekodlu harcama yaptım. dijital slipte karekodlu harcama yazıyor.

21inde 10k attım. 5 dakika sonra geri çektim. 30 kasımda 10k daha atıp 1inde geri çekicem. bakalım ne çıkacak.

akbank başlığına da yazdım. akbank bu tür kampanyaların üzerine saçma bahanelerle yatabilir. delil alarak katılın.

• Ben de katıldım, gerekli işlemleri yaptım. 29 Kasım'da 10000 atıp, 1 Aralık'ta çekmeyi düşünüyorum.
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Jüzdan qr ile ödesek sayar mı?

• Bu kampanya hangi menüden çıkıyor arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.