Şaşırtmaz ahmakbankt ne kadar şikayet edilecek kurum varsa şikayet edeceğim şahsen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Şaşırtmaz ahmakbankt ne kadar şikayet edilecek kurum varsa şikayet edeceğim şahsen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
parayı hesaptan ne zaman çekecektik :D |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
parayı çektim. önden şikayet kaydı açtım ben. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 4 Aralık 2024; 18:5:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aralık ayında sms ile iletilecektir yazıyor detaylarda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kayıt açmıştım ne zaman kodu vereceksiniz diye. bugün cevap vermişler "kampanyanın tüm koşullarını sağladığınızda, kazanımlarınızı 25.12.2024 tarihinde kartınıza yükleyeceğiz" yine alakasız bir cevap. en azından şikayette bir delil daha oldu. kod gelen yazsın. ona göre gelmeyenler şikayete kampanyanın web sayfası da silinmiş durumda |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Abone olun agalar kanalda daha çok Yakup TV videosu mevcut ❤ https://www.youtube.com/watch?v=9UZjMNdRTh8 |
Şuanda kodları beklemenin veya talep oluşturmanın anlamı yok. Zaten kampanya sayfasında tam tarih hatırlamamakla birlikte Aralık ayının sonuna doğru SMS ile iletileceği yazıyordu. |
Geçmiş olsun. |