Akbank kredi kartı limit arttırımı
Arkadaşlar Akbank kredi kartı limitimi düşürmüştüm şimdi arttırmak istiyorum ancak arttırmıyorlar şubeye gidip gelir beyanı yapmam gerekiyormuş ancak yeni mezunum şu an çalışmıyorum, başka bankadaki mevduattaki hesabımın faiz getirisini gelir beyanı olarak gösterebilirmiyim
Tıklanet arıza kaydına 200 TL istiyor
Arkadaşlar 1 senedir tıklanet kullanıyorum geçen hafta sürekli kopmalar sonucu arıza kaydı açıldı sorun benden kaynaklıysa 200 TL , türktelekom kaynaklıysa ücretsiz çözülecek dediler kabul ettim türktelekom ekipleri eve geldi hat degerleri kötüydü ve eve gelen adam arkadaşını arayıp hatta reset atmasını söyledi ve sorun dakikalar içinde çözüldü ancak bugün müşteri kaynaklı diye 200 TL ariza bedeli çıkartmışlar tıklanet ile görüştüm ancak türktelekom müşteri kaynaklı diye belirtmiş diyor bu durumda yapabileceğim bir şey varmıdır
Poco x6 5g alınır mı?
Arkadaşlar poco x6 5g cihazını almayı düşünüyorum şuan stoklarda yok kullanan arkadaşlar varmı acaba özellikle batarya konusunda nasıldır
10-12 bin TL telefon önerisi
Arkadaşlar merhaba 1.5 senedir redmi note 11 kullanıyorum telefondan genel olarak memnunum oyun felan oynamıyorum ancak ekranı bana küçük geliyor ozelliklede genişlik olarak.
10-12 bin TL arası telefon bakıyorum benim için önemli olan özellikler ekranı büyük olsun, kulaklık girişi olsun, stereo hoparlör olsun, işlemcisi idare etse yeter oyun oynamıyorum kamera performansı da hiç önemli değil benim için ne almamı önerirsiniz.
Redmi note 12 pro 5g alıcaktım ancak yorumlarda hep şebeke sorunları olduğunu görünce vazgeçtim.
İngiltere'den ps5 alınır mı?
Arkadaşlar merhaba bir yakınım 1 haftaya İngiltereye gidecek, ps5 aldırmak istiyorum İngiltere'de ps5 in güncel fiyatını nasıl öğrenebilirim ve hangi modeli almak mantıklı olur acaba
N11 rezilliği
Arkadaşlar merhaba n11 den ,n11 satıcısından TV box aldım 1 hafta sonra iade için gönderdim ancak iadem reddedildi buraya kadar benim açımdan sıkıntı yok reddedebilirler sonuçta.27 ekimde ürün reddedildi ve kargoya vereceğiz dediler bugün itibarıyla halen kargoya verilmedi destek kayıtı açıp duruyorlar 2 iş günü bekleyin diyorlar ancak arayan soran yok.Müsteri hizmetleri aynı kopyala yapıştır mesajları söyleyip duruyor şikayetvarada yazdım bir çözüm yok ne yapmak gerek thh mi basvurayim acaba.
Dell 7567 batarya uyumu
Arkadaşlar Dell 7567 cihazımın bataryası şiştiği için atmıştım, daha sonra PC'yi formatlayinca BIOS ilk sürümüne döndü tabii daha sonra PC'deki bazı driverlar düzgün çalışmamaya başladı batarya olmadığı için ne kadar ugrassamda BIOS güncelleyemedim.
Şimdi 150 liraya alttaki bataryayı 2.el olarak buldum normalde bu PC'nin bataryası değil ama sadece BIOS güncellemek için alsam uyar mı acaba, orijinal bataryası çok pahalı olduğu için almak istemiyorum prize takılı kullanıyorum çünkü.
https://www.dunyagrup.com/dell-inspiron-5567-p66f001-notebook-orjinal-pili-bataryas.html
Trendyoldan alınan telefon iade edilir mi?
Arkadaşlar merhaba 4 temmuz tarihinde Trendyol, Xiaomi türkiye satıcısından redmi note 11 cihazı aldım.Cihazi genelde sosyal medya için kullanıyorum. Ancak Instagram'da 10 videoda bir videolar donarak fps dusmesi gibi oynuyor, ilk başlarda belki güncellemeler ile düzelir diye bekledim ancak artık Instagrama girmek bile istemiyorum o derece can sıkıcı bir problem oldu.Trendyola sorduğumda sim kart takıldığı için iade almazlar gibi kopyala yapıştır cevap verip duruyorlar, satıcıda aynı şekilde cevap veriyor.Simdi ben pazartesi günü telefonu iade için yollamalımıyım yoksa iade alınmaz dedikleri için direkt thh ye mi başvurmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirmi?
Redmi note 11 instagram video sorunu
Arkadaşlar redmi note 11 cihazımda instagram videoları sanki ağır çekimde oynuyor gibi, arkadaşımdada aynı tel var ondada aynı sorun var telefonu geçen hafta aldım nedeni ne olabilir, yoksa iade etmeyi düşünüyorum
Lenovo ideapad 520
|
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: müzik
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 411
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 8.681 (Bu ay: 461)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 64 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar