3 pinli fanları bu çoğaltıcı ile kontrol edebilirmiyim?
Arkadaşlar anakartımda bir tane sys fan girişi var ve buna 3 pinli egzoz fan bağlanmış ve bunun biostan hızını kontrol edebiliyorum ancak öndeki 3 fan psu ya bağlı olduğu için kontrol edemiyorum, linkteki ürünü aldım daha elime geçmedi öndeki 3 fan + egzoz fanını bu çoklayıcının 4 ucuna bağlasam diğer ucuda sys fan girişine bağlasam biostan kontrol edebilirmiyim
Anakart:Gigabyte H610m k rev2
Argb kablosunu nereye takmalıyım
Arkadaşlar merhaba kasamın önündeki 3 tane fanın arg girisleri resimdeki yere bağlı ve kasa üzerinde reset tuşu ile kontrol edebiliyorum.İşlemci üzerindeki stok soğutucuyu söküp kule tipi bir soğutucu taktım,fan kablosunu CPU fana taktım ancak rgb kablosu boşta kaldı resimdeki yerde boşta LED yeri yok nasıl bir ürün alsam kule tipinin argb ışıklarını kontrol edebilirim
2 soğutucudan hangisini almalıyım
Merhaba arkadaşlar i5 12400f için aşağıdaki 2 soğutucudan hangisini tavsiye edersiniz 2 side kuponla bana aynı fiyata denk geliyor hangi soğutucu daha kalitelidir ve benim için önemli olan montajı kolaydır
Hangi sistemi almalıyım?
Arkadaşlar vatandan bu sistemi aldım kasayı TT ile değiştirdim ziraat kart ile 3 taksit olarak bana toplamda 24 bin TL ye denk geldi daha kargoya verilmedi sizce iptal edip aşağıdaki ddr5 sistemi almak mantıklı olurmu, aldığım sistemin ddr4 olması kafamı çok karıştırdı
Akbank kredi kartı limit arttırımı
Arkadaşlar Akbank kredi kartı limitimi düşürmüştüm şimdi arttırmak istiyorum ancak arttırmıyorlar şubeye gidip gelir beyanı yapmam gerekiyormuş ancak yeni mezunum şu an çalışmıyorum, başka bankadaki mevduattaki hesabımın faiz getirisini gelir beyanı olarak gösterebilirmiyim
Tıklanet arıza kaydına 200 TL istiyor
Arkadaşlar 1 senedir tıklanet kullanıyorum geçen hafta sürekli kopmalar sonucu arıza kaydı açıldı sorun benden kaynaklıysa 200 TL , türktelekom kaynaklıysa ücretsiz çözülecek dediler kabul ettim türktelekom ekipleri eve geldi hat degerleri kötüydü ve eve gelen adam arkadaşını arayıp hatta reset atmasını söyledi ve sorun dakikalar içinde çözüldü ancak bugün müşteri kaynaklı diye 200 TL ariza bedeli çıkartmışlar tıklanet ile görüştüm ancak türktelekom müşteri kaynaklı diye belirtmiş diyor bu durumda yapabileceğim bir şey varmıdır
Poco x6 5g alınır mı?
Arkadaşlar poco x6 5g cihazını almayı düşünüyorum şuan stoklarda yok kullanan arkadaşlar varmı acaba özellikle batarya konusunda nasıldır
10-12 bin TL telefon önerisi
Arkadaşlar merhaba 1.5 senedir redmi note 11 kullanıyorum telefondan genel olarak memnunum oyun felan oynamıyorum ancak ekranı bana küçük geliyor ozelliklede genişlik olarak.
10-12 bin TL arası telefon bakıyorum benim için önemli olan özellikler ekranı büyük olsun, kulaklık girişi olsun, stereo hoparlör olsun, işlemcisi idare etse yeter oyun oynamıyorum kamera performansı da hiç önemli değil benim için ne almamı önerirsiniz.
Redmi note 12 pro 5g alıcaktım ancak yorumlarda hep şebeke sorunları olduğunu görünce vazgeçtim.
İngiltere'den ps5 alınır mı?
Arkadaşlar merhaba bir yakınım 1 haftaya İngiltereye gidecek, ps5 aldırmak istiyorum İngiltere'de ps5 in güncel fiyatını nasıl öğrenebilirim ve hangi modeli almak mantıklı olur acaba
N11 rezilliği
Arkadaşlar merhaba n11 den ,n11 satıcısından TV box aldım 1 hafta sonra iade için gönderdim ancak iadem reddedildi buraya kadar benim açımdan sıkıntı yok reddedebilirler sonuçta.27 ekimde ürün reddedildi ve kargoya vereceğiz dediler bugün itibarıyla halen kargoya verilmedi destek kayıtı açıp duruyorlar 2 iş günü bekleyin diyorlar ancak arayan soran yok.Müsteri hizmetleri aynı kopyala yapıştır mesajları söyleyip duruyor şikayetvarada yazdım bir çözüm yok ne yapmak gerek thh mi basvurayim acaba.
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: müzik
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 487
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 11.269 (Bu ay: 777)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar