Şimdi Ara

Argb kablosunu nereye takmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kasamın önündeki 3 tane fanın arg girisleri resimdeki yere bağlı ve kasa üzerinde reset tuşu ile kontrol edebiliyorum.İşlemci üzerindeki stok soğutucuyu söküp kule tipi bir soğutucu taktım,fan kablosunu CPU fana taktım ancak rgb kablosu boşta kaldı resimdeki yerde boşta LED yeri yok nasıl bir ürün alsam kule tipinin argb ışıklarını kontrol edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold34 -- 14 Aralık 2024; 16:11:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Size böyle bir çoklayıcı lazım.

Yada anakart üzerinde boşta fan girişiniz var ise bir ucu o girişe uygun bir ucu rgb girişli kabloda edinebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 17 Aralık 2024; 10:13:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• https://download.gigabyte.com/FileList/Manual/mb_manual_h610m-h-ddr4_1001_e_230213.pdf

Şimdi senin anakartında yeni tip argb için header yok. Yani argb bağlantısını anakarta yapıp anakartın yazılımından ledin rengini değiştirmek için kullanamazsın. Sadece eski tip rgb 12 voltluk olanları destekleyen soket var o da anakartın en altında bulunuyor. Ama buraya yeni tip argb soketi takarsan ki onlar 5 volt ile çalışır bozarsın bilgin olsun.

@franklinda Arkadaşın dediği gibi senin çoklayıcı alıp bu resmini eklediğin kasanın kendi kontrolcüsüne takıp öyle fanın ledini reset tuşuna basıp kontrol edebilirsin.

Normalde ARGB ile RGB ayrı bir sistem. Argb yeni model 5v renkler daha iyi animasyonlar vs. rgb ise eski sistem, rgb 12v ile çalışıyor argb ise 5v ile çalışıyor. İşlemcine aldığın soğutucunun marka modelini de ekleyebilirsen bu sisteme de bakabiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.