Ekran Kartı Önerisi......
Ram önerisi...
|
Yeni bir hamur makinası aldım aldığım model 20kg 220v monofaze olması gerekirken mateka HYM 430m monofaze değil HYM 430T trifaze 380v geldi firma iade hakkınız var iade edin yeni ürün alın dedi ama bir ay sürecek yenisinin gelişi ve beklemem gerekecek.
Firma bir inverter ile çözülecek iş için iade sürecini yeni siparişi teslimatı beklemeyin önerisinde bulundu ama ben bu konuda net bir bilgiye sahip değilim çünkü alanım bilgisayar ve bilgim olsada bu konuda yetersiz kalıyor.
220V ev elektriğini bir inverter ile 380v trifaze hale getirip kullanın diyor firma ben biraz bakındım ama işin içinden çıkamadım çünkü %100 bilgi sahibi kişiler varken %50 civarı bilgi ile yola çıkmanın mantığı yoktu ayrıca pc lerdeki sistem ayrı bu ayrı.
Yaşadığım yer müstakil iki katlı köy evi köydeki ana trafo çok eski 30 yıldan fazla yaşı değişecekler inşallah ama kim bilir ne zaman.
Saate kadar gelen kısım 2x10mm siyah kablo eski kablo hasar görünce bunu şart koştu hizmet sağlayıcı daire içi 3x2.5mm prizlerde bir televizyon bir buzdolabı hariç evde daimi çalışan aygıt yok sadece elektrik süpürgesi çalışıyor arada bazende planya ve matkap kullanıyorum o kadar.
Mateka HYM 430T trifaze 380V 0.75kw makinayı iade mi edeyim yoksa daha kısa sürede farklı bir yolla çözebilir miyim konuyu inventer ile filan konu çözülür mü kullanabilmenin bir yolu var mı.
Netten baktım ama çok uçuk fiyatlı bir kaç ürün denk geldi sadece onlardan da pek bir şey anlamadım o nedenle çözülür diyen marka model belirtsin 1kw yada 1.5kw ürün işimi görür mü acaba tek aygıt çalışacak ne de olsa diye düşünmekteyim.
Satürk ST 19000 hd pvr sorunu...
|
Elektrik sorunu
|
|
İnternet explorer sorunu!!
|
Sitemizi birde siz deneyin
|
sömürge alanı
|
Bilgisayar açılmıyor
|
İlgi Alanları: bilişim-bilgisayar
AMD Ryzen 5 Pro 4650G Gigabyte B550M S2H Kingston HyperX 8 GB DDR4 3.000Mhz SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB) |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 187
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 3.307 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware