Şimdi Ara

İnternet explorer sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet explorer 8 yüklü xp pc mevcut ve diğer tarayıcılar ile sorunsuz girdiğim sitelere explorer ile giremiyorum açtığım an ana sayfa açılıyor ve sürekli açılan sayfayı kurtarmaya başlıyor hiç bir sayfayı açamıyorum ve eklentisiz donatılardan çalıştırıncada sorun çıkarmıyor çalışıyor sorunsuzca.
    Eklentilerden biri neden olmuş olabilir ama devre dışı bırakınca tekrar açmam yetiyor eklentilerin devre dışı olmadığını görmem için. Ve bu konuya kolay bir çözüm bulamadım internet explorer sıfırlama dahil bir çok yol denedim.
    Bilgisayarda xp+sp3 yüklü internet explorer 8 yükledim kaldırıp tekrar yükleme gibi bir olanağımda yok maalesef üstüne service pack kurduğumdan kaldırma seçeneği devre dışı durumda. Kolay bir çözümü olan öneride bulunsun zira virüs programlarıda net bir çözüm bulamaz durumdalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 12 Mart 2011; 21:37:56 >

• mozilla ve opera varken ne işin var ie8 ile. benide zamanında İe çok çileden çıkardı bende onu hayatımdan çıkardım.
  • özellikle microsoft firmasının bazı siteleri ve meb siteleri başta olmak üzere ie isteyen siteler yüzünden mecburum desem daha açıklayıcı olur hizmet verdiğim sektörde internet explorer olmadan iş yapamıyorum fakat şu an firefox kullanmakla yetiniyorum ve bana gelip bu sorun bendede var öğretmenim internet explorer lazım diyene ne demem gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.