Şimdi Ara

ie7 'Internet Explorer Web sayfasını görüntüleyemiyor' sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ie7 kullanıyorum ancak son zamanlarda çoğu sayfada

"Internet Explorer Web sayfasını görüntüleyemiyor"

sorunu vermeye başladı. Bu sorunu halletmek için ne yapabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler

• merhaba arkadaşlar arkadaşın sorunu gibi benimde bir sorunum var internet explorer 7 kullanıyorum ve internete girmiyor daha önce giriyordu ama son iki gündür ne oldu anlayamadım güncellemeleri yapıyor ,daha önceden vinampta internetten müzik dinliyordum onu dinleyebiliyorum ve limewireden dosya ve bunun gibi benzeri şeyleri indiriyorum ama bir türlü nete giremiyorum. ne yapmam gerekir vevap verirseniz çok memnun olurum. bu arada pc geri yükleme yapmıyor o konuda da yardım ederseniz çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.
  • ilgilenen yok :(
  • Başka tarayıcıda denediniz mi?
  • sorun sadece ie7 de
  • @eXaLs İE7 kaldır tekrar kur.Mozilla Firefox 3.1 Tr kullanmanı tavsiye ederim.

@alpaslan551 Öncelikle belirteyim Limewire pc den kaldır.Sonra bir Windowsunu ve Virüs porgramını güncelle.Sonra güvenli modda bir pc tarat.Nete de giremiyorum demişşin.Yakınında bir nete girebilen bir pc varsa modeme bakınız.Biraz uğraş bakalım neler olacak bunların sonunda.

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 29 Temmuz 2008; 21:30:43 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_25179578/tm.htm

benimde bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    İE(İnterner Explorer) Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunun bir cozumu vardi ben buralarda gormustum gecen gunlerde...regeditden yola cikarak local settingse kadar gidiyordu girilen bir kac komutla yanlis hatirlamiyorsam satır duzeltmede olabilir daha sonrada tamamen pcden silip tekrar kurunca oluyordu...

not:tek basina silip tekrar yuklemek bir cozum getirmiyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.