Şimdi Ara

Internet Download Manager Youtube'da Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopumda IDM bir süredir tarayıcım Firefox'da Youtube'dan dosya indirmiyor fakat diger sitelerden sorunsuz bir şekilde indiriyor. Sorunu çözmek için önce IDM'yi silip yeniden yükledim, olmadı. Firefox'u silip güncel sürümü yükledim, önce sorun çözüldü fakat reklam engelleyici Adbloc.. Plus'u yükledikten sonra tekrar aynı sorun oluştu. Adbloc.. Plus'u eklentilerden kaldırdım fakat sorun düzelmedi. Firefox'un eklentiler bölümünden Adbloc.. Plus'un ayarlarını kurcaladım fakat düzelmedi. Firefox'un sitesinden IDM fix'i indirip yüklemeye çalıştım fakat dosya bozuk mesajı verip yüklemedi. İşin garibi laptopumda ve masaüstü bilgisyarımda Firefox'un ve IDM'nin aynı versiyonları yüklü olmasına ragmen masaüstü bilgisayarımda bir sorun yok ve Firefox'da Youtube'dan dosya indirebiliyorum. Sizce sorun nedir, ne yapmam lazım.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat guler -- 27 Mart 2016; 1:47:42 >

• Hocam bende de videolar MKV olarak iniyordu. Firefox ve IDM'yi güncelleyince sorun düzeldi diye biliyorum. uBlock'u kullanın illa engelleyici kullanacaksanız.
  • IDM den engellenmiş olmasın?

Aşağıdaki yerleri bir kontrol edin derim:

İşe yaramazsa Revo Uninstaller (işlevini yerine getiren benzer program da olur) ile tarayıcı ve IDM i kaldırıp yeniden kurmanızı öneririm.

Düzenleme-->

resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 27 Mart 2016; 19:22:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

resimleri bu şekilde göstermek için hangi programı kullandınız acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 27 Mart 2016; 21:03:56 >
  • Ne yaptıysam olmadı. Ben de IDM'yi silip en son versiyonunu indirip kurdum sonunda çalıştı. Öfff be....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.