Selam herkese.
Arkadaşlar TIR içerisinde kullanabilmek için USB üzerinden şarj olabilen güçlü bir bilgisayar tavsiye edebilir misiniz? Benim aklıma Rog Zephyrus G14 geliyor.
Xioami'nin 100W'lık çakmaklık adaptörü ile kullanabilirim oyun vs. haricinde. Eve geldiğimde de adaptörden performanslı kullanabilirim mesela.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sağlıklı günler.
Uluslararası TIR Sürücülüğü?
Arkadaşlar merhabalar
Mühendisim ancak iş bulamıyorum. Yaşlanınca, emekli olunca da rahat etmek istiyorum. Bir de çocukluktan beri kamyonlara ilgim var. CE ehliyet alsam, yurtdışına çıkacak şekilde iş bulabilir miyim? İleri seviyede ingilizcem var, muhasebeden anlıyorum, elektronikle, bilgisayarla ve otomotiv ile ilgiliyim. İyi bir sürücü olacağıma inanıyorum. Hangi aşamalardan geçilir, nasıl yapılır, yapılabilir mi?
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhabalar,
Şarjlı, kablosuz dikey süpürgeler genelde elektrikli turbo başlıklara sahipler. Biraz araştırdım ama bu tip süpürgelerin de pili değişen sanırım bir tek Bosch'unkiler var. Ona da 2. pil almak tam verimli hale getirecek benim için.
Onun haricinde, kabloyla kullanımı olan, elektrikli turbo başlığı olan dikey süpürge var mı bildiğiniz?
Teşekkür ederim.
|
Dell Servisleri Nasıldır?
|
Asus / Ouno Service aptal yerine koydu :)
|
|
|
|
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.793
İkinci El Bölümü Mesajları: 57
Konularının görüntülenme sayısı: 43.311 (Bu ay: 1.426)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware