Şimdi Ara

Dizipal dan dizi indirmek istiyorum idm de işe yaramıyor bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizipaldan flasha atıp tvde izlemek için birkaç bişe indirmek istiyorum ama bi yolunu bulamadım idm de işe yaramıyor varmı yardım edecek

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dizipal'den Dizi İndirmede IDM Sorunu ve Çözümleri

Dizipal, popüler bir çevrimiçi dizi ve film platformudur. Kullanıcılar istedikleri içerikleri izleyebilir veya indirebilir. Ancak bazı durumlarda, Dizipal'den dizi indirmek isteyen kullanıcılar IDM (Internet Download Manager) programının çalışmadığı sorunuyla karşılaşabilirler. Bu sorun için birkaç çözüm yolu bulunmaktadır:

• IDM'yi Güncelle: Dizipal'den video indirme desteği için IDM'nin en son sürümünün kullanılması önerilir. IDM'yi resmi web sitesinden güncelleyebilirsiniz.

• Tarayıcı Eklentisini Kontrol Et: IDM'nin tarayıcı eklentisinin etkin olduğundan emin olun. Tarayıcınızın ayarlarından eklentileri kontrol edebilir ve IDM eklentisinin etkinleştirilmiş olduğundan emin olabilirsiniz.

• Güvenlik Duvarını Kontrol Et: Güvenlik duvarınız IDM'nin trafiğini engelleyebilir. Güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol edin ve IDM'nin güvenilen uygulamalar listesine eklendiğinden emin olun.

• Antivirüs Programını Kontrol Et: Antivirüs programları bazen IDM'yi engelleyebilir. Antivirüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakın veya IDM'yi istisna listesine ekleyin.

• Alternatif İndirme Yollarını Kullanın: IDM çalışmazsa, alternatif indirme yollarını deneyebilirsiniz. Dizipal, videoları doğrudan web sitesinden indirmenize izin verir. Ayrıca, üçüncü taraf indirme yardımcı programlarını da kullanabilirsiniz.

Bu çözümlerden herhangi biri sorununuzu çözmezse, Dizipal'e ulaşarak destek isteyebilirsiniz. Ayrıca, Dizipall gibi alternatif dizi indirme platformlarını da deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konuyu hortlatıyorum zira embed videoları idm ile indirmek malesef mümkün değil, bir yolunu buldum bunu paylaşıyorum. 

Öncelikle sitenin içerisinden videonun kaynak linkini bulmamız gerekiyor bunun için de istediğiniz içerik açıkken f12'ye basıp sağda devtoolsu açtıktan sonra ctrl+f ile arama yapıp "dpxhsy" yazıp aratmanız gerekiyor. 

Karşınıza https ile başlayan bir link çıkacak o linki kopyalayın ve bildiğiniz bir embed video downloader varsa onun aracılığıyla indirin, ben zipza öneriyorum kısa bir şekilde reklamsız ücretsiz indirmenizi sağlıyor.

Bu kadar kolay gelsinn. 

• darkbizon D kullanıcısına yanıt

Telefonda nasıl yapıcaz?

• Şu an için bu dizipaldan indirememe sorunu hala devam ediyor.İndirmek için bir çare bilen varmı?

• kumdan kale kullanıcısına yanıt

İdm ile kontrol ettim. TS dosyası olarak link veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.