Beyler İnternet Download Manager ile Far cry 3 veya benzer oyunlar indirmek istiyorum Chromedan veya başka tarayıcılardan baya yavaş oluyor internet hızlı olsa bile Ancak idm baya hızlı ama Bir türlü yapamadım Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Bu sistemde idm ile oyun indirmek için raminiz çok az.İşlemciniz de yetmeyebilir.... Donanım,idm,far cry 3 indirmek.... daha hala bağlantıyı kuramadım:) Tek çözüm google a torrent yaz bak bakalım nedir....
quote:
Orijinalden alıntı: ekoroglu
Bu sistemde idm ile oyun indirmek için raminiz çok az.İşlemciniz de yetmeyebilir.... Donanım,idm,far cry 3 indirmek.... daha hala bağlantıyı kuramadım:) Tek çözüm google a torrent yaz bak bakalım nedir....
Espri yapma kabiliyetin olmadığını anladım . Bari biraz yardımcı olsaydın iyiydi..
oyunun linklerini bulman lazım önce daha sonra tarayıcını idm ile ilişkilendirip linke tıkladığında idm ile inecektir
quote:
Orijinalden alıntı: yousuff
oyunun linklerini bulman lazım önce daha sonra tarayıcını idm ile ilişkilendirip linke tıkladığında idm ile inecektir
Linklerde Kafa gidiyor işte Bir çok link var Bazıları html site linkleri sadece site dosyalarını indiriyor oyun ile işkillendirmek için ne yapmak gerekiyor Onu anlamış değilim henüz :/