18:20 itibariyle avea'dan turkcell'e geçişim onaylandı 40 dakikalık arada bir kopukluk olsa bile... ancak iki sorun var ortada.birincisi turkcell sim kartlara özgü sim güncelleme özelliği çalışmıyor ve yeni çıkan servisleri ekleyemiyorum kartıma. malum sim güncelleme talebi gönderince cevaben "sim kartınız güncellenmiştir" şeklinde bir sms geliyor.
ayrıca turkcell.com.tr'de servisler başlığı altında kimaramışcell ve benzeri servislerin online işlem merkezinden aktif-deaktif edilebileceğini öğrendim ancak online işlem merkezinde böyle bir seçenek yok.
son olarak nt ile geçiş yapınca her yöne 1 kontör uygulaması her tarifede geçerli mi?ona göre konbarayı destekleyen bir tarifeye geçeyim
neler yapabiliriz önerisi olan var mı?
yardımın için teşekkürler ben de bu arada turkcell m.h.'ini aradım:yeni açılan hatların bazılarında sim güncelleme aktif olarak satışa sunulmuyormuş, talep üzerine aktif hale getiriliyormuş
o zaman hemen narlı ve konbaralı bir tarife bulalım...
bulursan bana da söylesene araştırdım bulamadım . En mantıklısı süper tarife oldu bana
Süper tarife, Birfiyat,Bizbize Kampus ve Canımın 3ü tarifeleri hariç tüm tarifelerde nar ve konbara var. ben kendime bizbize canımın üçünü seçtim...tarifenin adına bak hizaya gel