Şimdi Ara

turkcell sim kart güncelleme ve online işlemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18:20 itibariyle avea'dan turkcell'e geçişim onaylandı 40 dakikalık arada bir kopukluk olsa bile... ancak iki sorun var ortada.birincisi turkcell sim kartlara özgü sim güncelleme özelliği çalışmıyor ve yeni çıkan servisleri ekleyemiyorum kartıma. malum sim güncelleme talebi gönderince cevaben "sim kartınız güncellenmiştir" şeklinde bir sms geliyor.

ayrıca turkcell.com.tr'de servisler başlığı altında kimaramışcell ve benzeri servislerin online işlem merkezinden aktif-deaktif edilebileceğini öğrendim ancak online işlem merkezinde böyle bir seçenek yok.

son olarak nt ile geçiş yapınca her yöne 1 kontör uygulaması her tarifede geçerli mi?ona göre konbarayı destekleyen bir tarifeye geçeyim

neler yapabiliriz önerisi olan var mı?

• yardımın için teşekkürler ben de bu arada turkcell m.h.'ini aradım:yeni açılan hatların bazılarında sim güncelleme aktif olarak satışa sunulmuyormuş, talep üzerine aktif hale getiriliyormuş

o zaman hemen narlı ve konbaralı bir tarife bulalım...
  • bulursan bana da söylesene araştırdım bulamadım . En mantıklısı süper tarife oldu bana
  • Süper tarife, Birfiyat,Bizbize Kampus ve Canımın 3ü tarifeleri hariç tüm tarifelerde nar ve konbara var. ben kendime bizbize canımın üçünü seçtim...tarifenin adına bak hizaya gel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.