Merhaba arkadaslar, yaklasik 20 senedir turk telekom kullanicisiyim fakat 10gb internete aylik 70 tl civari oduyorum. Tabi yetmiyor surekli paket aliyorum aylik 100 tlye denk geliyordu bana. Hic cekmemesi de cabasi. Bir de arayip piskin piskin 15 gb internete 95 tl teklif ettiler dedim yillardir musterinizim millet 40-50tlye aliyor bu paketleri. Eski musterilere boyle dediler. Dedim o zaman benim icin turk telekom defteri kapanmistir. Konu kesinlikle para degil, sadakati cezalandirmalarina tepki olarak hattimi tasiyacagim resmen kisisel bir konu haline geldi benim icin ayiptir yahu :) turkcell: 20gb 69 tl https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/super-firsat-20gb-paketi vodafone: red 20 paketi 50 tl https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler?cid=perf-ppc-google-sea-mass-brand_generic-mobacq-ao-keywordnumaratasima-0519-sehir9056792&gclid=Cj0KCQjw5eX7BRDQARIsAMhYLP9XHXuv9EBPSHhmCx3OTg659WwsHe6Rc6AquhPjKKGYolVJVQMqMasaAlLrEALw_wcB Turkcelle mi gecmeliyim vodafone’a mi? Aradaki 15-20 tl fark zerre umrumda degil. Sadece sorunsuz bir deneyim istiyorum. Hem supriz faturalarla karsilsmak istemiyorum hem de sikintisiz bir baglanti istiyorum. Kimi arkadasim turkcellin baglantisi yeter diyor kimi vodafoneun avantaji daha fazla diyor (yurtdisi aramasi vs) Baglanti kalitesi olarak aralarinda fark var mi? 1 senelik taahhut bittiginde turkcell faturayi gecirir mi bir anda? Sizce hangisini tercih etmeliyim? Baska bir paket oneriniz varsa ona da acigim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 4 Ekim 2020; 13:59:2 > |
Turkcell mi Vodafone mu: Hangisi Daha İyi Seçim?
Günümüzün rekabetçi telekomünikasyon pazarında, Turkcell ve Vodafone en popüler iki sağlayıcıdır. Hangisinin senin için doğru seçim olduğunu merak ediyorsan, bu kapsamlı kılavuz sana yardımcı olacaktır.
Ağ Kapsamı
En önemli hususlardan biri ağ kapsamıdır. Vodafone, Türkiye'nin en geniş 4,5G ve 5G ağlarından birine sahiptir. Turkcell ise kapsama alanını genişletmeye devam etmektedir. Yaşadığın bölgedeki ağ gücünü kontrol etmek için her iki sağlayıcının da kapsama haritasını kontrol etmen önerilir.
Hız ve Veri Limitleri
Hız ve veri limitleri de göz önünde bulundurulması gereken önemli faktörlerdir. Vodafone ve Turkcell, çeşitli hız ve veri limiti seçenekleri sunar. Kullanım alışkanlıklarına ve bütçene en uygun planı seçmen önemlidir. Vodafone genellikle daha yüksek hızlar sunarken, Turkcell daha esnek veri limitleri sunabilir.
Fiyat ve Paketler
Fiyat ve paketler, karar verme sürecinde önemli bir rol oynar. Turkcell ve Vodafone, geniş bir fiyat yelpazesinde çeşitli paketler sunar. Hem ön ödemeli hem de faturalı seçenekler mevcuttur. Bütçene ve ihtiyaçlarına en uygun paketi seçtiğinden emin ol.
Müşteri Hizmetleri
Müşteri hizmetleri, özellikle sorun yaşadığında önemlidir. Vodafone ve Turkcell, müşteri hizmetlerine öncelik verir ve çeşitli iletişim kanalları sunar. Her iki sağlayıcının da güçlü müşteri destek ekipleri vardır ancak görüşmeler için bekleme süreleri değişebilir.
Ek Özellikler
Turkcell ve Vodafone, TV, müzik ve oyunlar gibi çeşitli ek özellikler sunar. Bu özellikler, ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak karar verme sürecinde rol oynayabilir.
Sonuç olarak, Turkcell mi Vodafone mu sorusunun cevabı, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Ağ kapsamı, hız, veri limitleri, fiyat, müşteri hizmetleri ve ek özellikler gibi faktörleri dikkatlice değerlendirerek en uygun sağlayıcıyı seçebilirsin.