evet arkadaşler hangisi daha pahalı yoksa hepsi birbirinden mi kazık bi terçih yapılsa hangisini tercih etmek lazım herkes türkcell diyo ama en pahalısıda o herhal.
bu kişinin çevresine göre değişir. turkcell pahalı olabilir ama yakınların turkcell kullanıyorsa o zaman o kişi için turkcell pahalı değil daha ucuz olur.
quote:
Orijinalden alıntı: kullanici adi
bu kişinin çevresine göre değişir. turkcell pahalı olabilir ama yakınların turkcell kullanıyorsa o zaman o kişi için turkcell pahalı değil daha ucuz olur.
turkcell den vazgeçemem. ama telsimi daha fazla kullanıyorum. turkcellide gerektiği zaman kullanıyorum. yaw ben aslında ikisinden de vazgeçemem. uff kafam karıştı ayrım yapamıyorum. turkcell telsim turkcell telsim. bi de avea vardın di mi. ama benim avea hattım için ayrı bir telefonum var. aveayı artık ev telefonu olarak kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: zIrtapoz-86
turkcell den vazgeçemem. ama telsimi daha fazla kullanıyorum. turkcellide gerektiği zaman kullanıyorum. yaw ben aslında ikisinden de vazgeçemem. uff kafam karıştı ayrım yapamıyorum. turkcell telsim turkcell telsim. bi de avea vardın di mi. ama benim avea hattım için ayrı bir telefonum var. aveayı artık ev telefonu olarak kullanıyorum.
Alıntıları Göster
Kafana göre kullan ya. Hepsi aşağı yukarı aynı zaten. Olmazsa iptal edip değiştirirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: dekonline
Kafana göre kullan ya. Hepsi aşağı yukarı aynı zaten. Olmazsa iptal edip değiştirirsin.
Alıntıları Göster
turkcell
quote:
Orijinalden alıntı: kullanici adi
quote:
Orjinalden alıntı: kullanici adi
GüseL
quote:
Orijinalden alıntı: EnToRia
quote:
Orjinalden alıntı: kullanici adi
GüseL
Alıntıları Göster
hepsinden alacaksın birer tane..arayacağın adamınkine göre değiştireceksin
Alıntıları Göster
bilemiyorum en iyisi türkcell ama en kazık ta o galiba teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: KooSeo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KooSeo
bence de....
quote:
Orijinalden alıntı: maximuzzy
quote:
Orjinalden alıntı: KooSeo
bence de....
Alıntıları Göster
şu an yaptıgı tarifeden dolayı avea.
quote:
Orijinalden alıntı: snsnc
şu an yaptıgı tarifeden dolayı avea.
Alıntıları Göster
kesinlikle turkcell...
quote:
Orijinalden alıntı: onur_1903
kesinlikle turkcell...
Alıntıları Göster
Eşin dostun en çok hangisini kullanıyosa sen de onu kullanmalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: onur_1903
kesinlikle turkcell...
Alıntıları Göster
bence en güzeli turkcell+avea+telsim... anlaşılmıştır umarım...
quote:
Orijinalden alıntı: M@VZER
bence en güzeli turkcell+avea+telsim... anlaşılmıştır umarım...
Alıntıları Göster
İstanbul Avrupa yakasında oturanlar avea hatlarından memnun mu?
quote:
Orijinalden alıntı: feat
İstanbul Avrupa yakasında oturanlar avea hatlarından memnun mu?
Alıntıları Göster
1. sırada turkcell var. 2. sıra için telsim ve avea yarışıyor
quote:
Orijinalden alıntı: fatih86
1. sırada turkcell var. 2. sıra için telsim ve avea yarışıyor
Alıntıları Göster
kesinlikle avea. diğer hatları kullanırken giden kontörlere acıyordum ama avea da böyle bir durum olmuyor. en azından insan kazıklanıyormuş hissi vermiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: caiz2005
kesinlikle avea. diğer hatları kullanırken giden kontörlere acıyordum ama avea da böyle bir durum olmuyor. en azından insan kazıklanıyormuş hissi vermiyor...
Alıntıları Göster
kalite ve ayrıcalık istiyorsan türkcell ama benim için ucuz olsun yeterli diyosan avea veya telsime yönel ikiside aynı gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
kalite ve ayrıcalık istiyorsan türkcell ama benim için ucuz olsun yeterli diyosan avea veya telsime yönel ikiside aynı gibi.
Alıntıları Göster
hangisinin nerde iyi çektiği süprizini görmek istemiyorsan al hepsinden kullan.kimi arıycaksan ona göre hat değiştirirsin.bende öyle yapıyorum hem ucuza geliyor hem de heryerde çatır çatır konuşuyorum....
quote:
Orijinalden alıntı: netcii
hangisinin nerde iyi çektiği süprizini görmek istemiyorsan al hepsinden kullan.kimi arıycaksan ona göre hat değiştirirsin.bende öyle yapıyorum hem ucuza geliyor hem de heryerde çatır çatır konuşuyorum....
Alıntıları Göster
Soruma henüz cevap verilmemiş neyse ben de p.tesi günü avea alıyorum zaten. Hangi tarifesi en avantajlıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: feat
Soruma henüz cevap verilmemiş neyse ben de p.tesi günü avea alıyorum zaten. Hangi tarifesi en avantajlıdır?
Alıntıları Göster
mobilöğrenci en avantajlısıdır...her zaman da öyle oldu. bence bi de telsim al at bi köşeye ne olur ne olmaz