Şimdi Ara

türkcell mi telsim mi avea mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: charismAslan

bu tamamen kişiyle alakalı bi soru

mesela benim gibi 10 kişilik bi cepaile gurubun varsa en iyisi telsim

ama etrafındakilerde telsim doluyken sen turkcell kullanıyosan turkcell tabiki kazık olur..

+1903
  • quote:

ama etrafındakilerde telsim doluyken sen turkcell kullanıyosan turkcell tabiki kazık olur..

+1965

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mok26 -- 17 Eylül 2006; 17:23:32 >
  • kişiden kişiye değişir yaw
  • quote:

+ 1000000
  • bana türkcell filatı uygun bir hizmetenin olduguna kim diyebilir acaba
  • size ne diyim türkcell ciler cogunluk oluyo biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

hepsinden alacaksın duruma göre kullanacaksın

yoksa hangisini alırsan al diğer operatörleri ararken soyar adamı

+1907
  • evet çoğunluk oluyoruz. ben turkcelli desteklerken en azından avea ve telsimi kötülemiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: marangozustasi

size ne diyim türkcell ciler cogunluk oluyo biraz
  • DURUMA GÖRE HER OPERATÖRÜ KULLANMAK MÜMKÜNDÜR.2 yıldır aile çevresi ile iletişimimde turkcell kullanıyordum,şimdi üniversite arkadaşlarımla irtibat için Avea'yı da kullanmamın gerekli olduğu kanaatine vardım.yarın öbür gün telsimli arkadaşlarla iletişimimin yoğun olması durumunda cep öğrenciyi de yanımda bulunduracağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sancho

DURUMA GÖRE HER OPERATÖRÜ KULLANMAK MÜMKÜNDÜR.2 yıldır aile çevresi ile iletişimimde turkcell kullanıyordum,şimdi üniversite arkadaşlarımla irtibat için Avea'yı da kullanmamın gerekli olduğu kanaatine vardım.yarın öbür gün telsimli arkadaşlarla iletişimimin yoğun olması durumunda cep öğrenciyi de yanımda bulunduracağım.

eeee zengin adamın hali başka oluyo tabii
  • Turkcelle bağlan hayata
    Telsimle ağlan fiyata
    Aveada sızlan hatta

• quote:

Orjinalden alıntı: tonyali61

quote:

Orjinalden alıntı: sancho

DURUMA GÖRE HER OPERATÖRÜ KULLANMAK MÜMKÜNDÜR.2 yıldır aile çevresi ile iletişimimde turkcell kullanıyordum,şimdi üniversite arkadaşlarımla irtibat için Avea'yı da kullanmamın gerekli olduğu kanaatine vardım.yarın öbür gün telsimli arkadaşlarla iletişimimin yoğun olması durumunda cep öğrenciyi de yanımda bulunduracağım.

eeee zengin adamın hali başka oluyo tabii

açıkçası,kontör masraflarını düşünürsek gerçekten üç operatör kullanmakla ciddi bir mali külfet altına giriyoruz tonyalı61 arkadaşım.dolayısıyla ilerisini de düşünmek hemen hat almaya karar vermemek gerekiyor.Gerçi şu at hat fiyatları ucuz görünmekte ama uzun vadede ima ettiğin gibi harçlıklarımızın ve kazancımızın önemli bir kısmının kontürlere gitmesi gibi bir sıkıntı olacak.Açıkçası har vurup harman savurmamaya çalışıyorum;çünkü zenginim diyemem,çalışırsam olur çalışmazsam hiç...

• her ne kadar fiyatlarına bi yığın topiklerde yapsakta mevcut operatörler arasında ben yine iyi hizmeti yani turkcell i tercih ediyorum.
  • avea kullanıyoöm. türkcel aramak 4 kontör. bir de telsim. iyi yani
  • vazgectim gari kazık mazım türkcell
  • Telsim cep öğrenci. Eğer bu tarife biterse Avea. En son Turkcell..
  • türkcell ne kadar pahalı olsada diğer gsm operatörleri gibi kampanyalar yapmasada turkcell.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

türkcell ne kadar pahalı olsada diğer gsm operatörleri gibi kampanyalar yapmasada turkcell.

her şartta bencede turkcell
  • quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

türkcell ne kadar pahalı olsada diğer gsm operatörleri gibi kampanyalar yapmasada turkcell.

her şartta bencede turkcell

mesela hangi şartlarda.
  • ya nescafe nin hattı ktr lu değil faturalı onun için her şartta turkcell
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.