hangisinin nerde iyi çektiği süprizini görmek istemiyorsan al hepsinden kullan.kimi arıycaksan ona göre hat değiştirirsin.bende öyle yapıyorum hem ucuza geliyor hem de heryerde çatır çatır konuşuyorum....
aynen öyle
gnctrkcll
Ya aslında hepsinin farklı farklı işine yarayan özelliği var ben hepsini kullanıyorum ama yinede tavsiyem telsimden yana . Ucuz ve parazi tyapmıyo ama bazı alanlarda çekmeme sorunu oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: sinanC
gnctrkcll
Senin konudan haberin varmı ??? Gençtürkcell adı üstünde türkcell hizmetidir. Mesaj arttırmak için saçma sapan şeyler yazmak zorunda değilsin.
Turkcell diğer operatörlerle konuşmaya çok fazla yazıyor.Ama avea da diğer operatörlerle konuşmak 1dk-4kontör olarak ücretlendiriyor.
Bence sevgilin falan varsa telsim ve avea yoksa Turkcell.
avea her türlü daha ucuz...;) avea dan turkcell telsım falan diğer operatörleri aradığındada avantajlı
en güzeli çift hat çift tel.turkcell telsim
tabiki turkcell...
hepsinden alacaksın duruma göre kullanacaksın
yoksa hangisini alırsan al diğer operatörleri ararken soyar adamı
avea işin mokunu çıkardı artık. çıktığından beri avea kullanıyordum ama müşteri çekmek için açtıkları mobil öğrenci tarifesini 50 kez yenileyip sanki daha ekonomikmiş gibi göstermeye başlayınca turkcelle geçtim. kendimi ve çok konuştuğum arkadaşlarımı kampuscell yaptırdım inanın aveadan daha ucuza geliyor.
hemde avea daki gibi saçma sapan "10 dakikası 2 kontör ama bilmem şu kadar kontör yüklersen ehehehehe" kuralı da yok.
ilk çıktığında aveadan kralı yok gibiydi hergün bedava bilmem kaç kontör gelirdi ve kontör kart fiyatları turkcell in yarısıydı
ayrıca aveada şu anda aramak istdiğim yere ulaşmak için en az 5-6 kere numarayı çevirmem gerekiyor, bu da cabası
quote:
Orjinalden alıntı: marangozustasi
evet arkadaşler hangisi daha pahalı yoksa hepsi birbirinden mi kazık bi terçih yapılsa hangisini tercih etmek lazım herkes türkcell diyo ama en pahalısıda o herhal.
Elbette Turkcell.. Diğer şebekeler bi ton promosyon yapıyorlar, gene yerinde sayıyorlar..Avea-Telsim Turcell'in yanında acaip aciz durumda..Zaten şirket olarak baktığında Turkcell TR'in devi adeta..Hisse senetleri ABD'de satılıyor..
İş görüşmeleri, tamamen kurumsal fikirler ile yaklaşacaksan turkcell 532
ailemle çevremle eş dost akraba, iş arkadaşlarımla muhabbet için avea
yok ya sadece manitayla uzun konuşmak mesele diyosan telsim
avea
genel görüntü kalitede türkcell 1. sırada avea 2. sırada telsim 3. sırada
ucuzluk telsim 1. sırada avea 2. sırada türkcell 3. sırada
demekki kazık olması önemli degilse 1. türkcell ugunluk az kalite az ucuzluk olursa 1. avea kalitesiz ama uzuz diyorsak 1. teelsim
tabiki türkcell pahalı derken bu birazda en çok hangi hatları aradığına bağlı
quote:
Orjinalden alıntı: netcii
hangisinin nerde iyi çektiği süprizini görmek istemiyorsan al hepsinden kullan.kimi arıycaksan ona göre hat değiştirirsin.bende öyle yapıyorum hem ucuza geliyor hem de heryerde çatır çatır konuşuyorum....
arkadaş haklı.ben 2 yıldır gnctrkcll kullanıyordum,ancak avea ve telsim hatlı arkadaşlara ara arama yapmak için turkcell harici mecburen bir avea mobil öğrenci aldım.arayacağın kişiler farklı operatörleri kullanıyorsa mümkün mertebe turkcellin yanına bir alternatif koymak gerekiyor.
Açtığın Konunun Yerine Göre Değşir Bence Turkcell + Telsim Birbirini tamamlıyor
bu tamamen kişiyle alakalı bi soru
mesela benim gibi 10 kişilik bi cepaile gurubun varsa en iyisi telsim
ama etrafındakilerde telsim doluyken sen turkcell kullanıyosan turkcell tabiki kazık olur..
quote:
Orjinalden alıntı: charismAslan
bu tamamen kişiyle alakalı bi soru
mesela benim gibi 10 kişilik bi cepaile gurubun varsa en iyisi telsim
ama etrafındakilerde telsim doluyken sen turkcell kullanıyosan turkcell tabiki kazık olur..