Silinebilir
|
Hepsiburada 4x4 indirimine girmiş 145TL
Dostlar Selamlar,
Anker Q10 'dan sonra kullanıp memnun kaldığım R100 hepsiburada indirimiyle 229TL 'den satışa devam ediyor. Düşünenlere tavsiye ederim. Mikrofon kalitesinden memnun kaldım. cVc olsa güzel olurdu. ANC yok.
Tabi bazı uyanık satıcılar indirimin biteceğini düşünüp alıp alıp kendileri satışa koymuş.
Bendeki beyaz rengi, siyahta çizik belli olurmu bilemedim ama oda parlak siyah.
Arkadaşlar PS5 'in disk sürücülü versiyonu 7999TL hepsiburada 'da. Düşünenler kaçırmasın.
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandır yaşadığım ve çevremden yardım alarak adım adım çözmeye çalıştığım bir problemim var. İnternetten araştırdığımda bu sorunu yaşayan ve bilgisayarın " kanseri " olarak adlandıranlarda var. Sorunum şöyle. Oyun oynarken veya internet tarayıcısı açıp youtube 'da gezerken bilgisayar bir anda kilitleniyor ve restart atıyor. Bunun için sırasıyla format, stres testi vs sürekli denedim.
+ RAM 'leri değiştirdim. Önce 1-3 'de olanları 2-4 'e taktım, sorun devam edince yeni RAM 'ler aldım ve tekrar denedim sorun devam ediyor.
+ Bios güncellemesi yaptım / ASUS H97 Pro Gamer Anakart
+ PSU değiştirdim / Corsair Tx750M 750W 80Plus Gol
+ Bir önceki ekran kartımı sattığım için yeni ekran kartı aldım / Asus 3060ti
-SSD değişmedi / HDTune ve HD badsector programları ile sırasıyla kontrol ettim temiz çıktı.
-Anakart değişmedi / ?
-İşlemci değişmedi / ?
Önerebileceğiniz başka bir yol varmıdır ?
Arkadaşlar selamlar,
Windows 11 kurulumu yaparken TPM 2.0 ile ilgili sorun yaşayanlar için bir video düzenledim. Hiçbir ek yama, hack, iso vs indirmeden orjinal windows üzerinden nasıl kurulum yapabilirsiniz bundan bahsettim.
Arkadaşlar, Anker Soundcore Q10 kullanmayı düşünenler 4x4 'e eklenmiş bugün, 249TL tüm renkler.
Kullandığım ve önerebileceğim bir model. cVc mikrofon mevcut. Spor için çok tavsiye etmiyorum kulaktan düşebiliyor. uzun süreli telefon görüşmeleri ve bol müzik için tavsiye ederim.
339,00 TL
Xiaomi nin True Wireless Earphones 2 Basic kulaklığı fiyat uygun, kulaklık almayı düşünenler baksın
Meslek: Elementer & BES Sigorta Uzmanı
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.042
İkinci El Bölümü Mesajları: 385
Konularının görüntülenme sayısı: 265.761 (Bu ay: 785)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 534 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar