Bildirim
339 TL Anker Soundcore Life Note TWS Kulaklık - IPX5 - AptX - cVc Mikrofon!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güzel zımbırtı bende var. Spor yaparken veya bisiklet sürerken tavsiye etmem. Bisiklet sürerken kulağımdan düşüp yarım saat aramışlığım var.
Ses kalitesi güzel. Bağlanma hızı süper. Telefon konuşması için çok kullanmadım.
-
Bu kulağınızdayken video kayıt ettiğinizde sesiniz videoda çıkıyor mu çünkü ben bu tarz birkaç kuduz kulaklık denedim videoda sesin duyulmuyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat normal sıcak değilki
Aptx olmasına rağmen yarım sn gecikmesi var hoş değil oyun oynarken veya video seyrederken.
Çift mikrofonlu olmasına rağmen de telefon görüşmesi çok iyi değil yine.
Alcak olan müzik için alsın. Sesinden memnunum.
Telefon görüşmesi için nasıl? Kullanıcıları deneyip fikir paylaşabilir mi?
-
Hocam sanırım o telefonun kamerasiyla alakalı bı durum onun için 3. Parti bı kamera uygulaması kullanmıştım bı ara open cam yada camera idi ismi (android) ordan kayıt alacağı mikrofonu seçiyordumquote:
Orijinalden alıntı: sleeptalkercat
Bu kulağınızdayken video kayıt ettiğinizde sesiniz videoda çıkıyor mu çünkü ben bu tarz birkaç kuduz kulaklık denedim videoda sesin duyulmuyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisi daha iyi bilmiyorum denk geldim sadece
amazon
Günün fırsatı: Anker SoundCore Life Dot 2 Bluetooth Kulaklık, Siyah, A3922Z11https://www.amazon.com.tr/dp/B08FRB517P/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_PTAJW2J95NY7B83WWH07?tag=dhapp00cyf-21&ie=UTF8&language=tr_TR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: tt.us
Hocam sanırım o telefonun kamerasiyla alakalı bı durum onun için 3. Parti bı kamera uygulaması kullanmıştım bı ara open cam yada camera idi ismi (android) ordan kayıt alacağı mikrofonu seçiyordum
Alıntıları Göstere garip, iphone 6s var, konuşurken algılıyor ama kayıt yaparken algılamıyor. cins :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X