Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
24
Favori
27.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 12 Kasım 2024; 13:22:13 >

• şimdi size bir saçmalık söyleyeceğim inanılmaz bişi gerçekten!!!!

bu tarifede sınırsız sosyal medya var diye kullanıyorsunuz YOUTUBE için geçerli eğer youtube premium kullanıyorsanız kendi kotanızdan gidiyor yok eğer premium değil normal youtube kullanıyorsanız sınırsız sosyal medya tarifesinden yararlanıyorsunuz yani ben hayatımda bu kadar saçma sapan bişi daha görmedim duymadım şuan şaşkınım eğer youtube premium kullanıyorsanız kotanızdan gidiyor ama normal youtube kullanıyorsanız sınırsız sosyal medyadan gidiyor az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm ve kapatmak istiyorum şuan bu tarifeyi ben bu tarifede sosyal medyanında sınırsız olduğunu düşünmüyorum hepsi kotadan gidiyor buda ayrı bir saçmalık
    bu türk telekom nerde abuk subukluk var onu yapıyo, ya suruyelilere indirimli tarife yapar, ya memurlara şimdide il il ayırmış. bu eşitlik ilkesine aykırı, o illerede ne oluyoda indirim yapıyosun diğer illere yapmıyosun. btk denen arpalık olmuş yer bunları denetlemezmi. arttık yeter şikayet edicem

ayrıca tüm operatörler için 1 aylık paket alıp parasını veriyorum, bitiririm bitirmem ay dolunca niye siliyosunuz. arabaya yakıt alınca 1 ay dolunca pompacı gelip kullanmamışsın diyip gerimi çekiyo. bunların hepsinin allah belasını versin

Bu tarifeye geçtim deneyimlerim şu şekilde.

Hotspotla youtube'a girerseniz 30gb kotadan yiyor. Telefonda tarayıcıdan youtube'a girerseniz 30gb kotadan yiyor. Telefonla uygulamadan youtube'a girerseniz, shortslar kesinlikle kotadan yiyor, normal videolar ise bazen yiyor bazen yemiyor. Youtube premium kullanıyorum. Bilgisayarı bağlayıp bilgisayardan müzik dinlerken aynı anda telefonda uygulamada video izlersem, bu tarz iki işlemin aynı anda internet kullandığı durumlarda youtube kullanımım 30gb kotadan yiyor. Sadece telefondan mobil uygulamadan girersem ve başka bir şey internet kullanmıyorsa orda bazen kotadan yiyor bazen yemiyor. Diğer sosyal medyaları kullanmadığım için bilgim yok.

Sil süpür uygulamada yok şu anda.

Arama gelince bağlantı 4.5g'den 3g'ye geçiyor.

İnternet hızı vodafone'dan daha iyi.

Ek olarak, apn adına wap yazma yöntemini denedim onu yapınca internet hiç gelmiyor. internet apn olarak kullanıyorum.

• Bu illerdeki bayilerden mi kayıt yaptırmak gerekiyor? Bir de sanırım hotspot için bir sınırlama yok doğru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarife yok diye yillik 1800liraya oaket aldik. masraf yaparak. simdi 150 tlye faturali çıkmış 😏

• Cok iyiymiş ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İspark, espressolab filan var mı? İstanbuldan nasıl geçebiliriz. Bir açık vardır mutlaka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl alacağız bu tarifeyi güncelde tt faturalı kullanıcısıyım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mahallede elektrik gidince telefonun 4.5g si gidiyor mobil internete giremiyorum evet doğru duydunuz telekom böyle bir saçmalık

• crashris kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu başka operatörde de yaşıyorum, bazen şebeke bile gittiği oluyor elektrikle paralel , çok kasmamak lazım, alışıyor insan silinsin 

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_kocak -- 23 Mayıs 2024; 12:44:57 >

• by_kocak B kullanıcısına yanıt

Şartlarda il sınırı olduğu yazıyor, tarife ve kampanya avantajları sekmesinde bu linkte.

• Bana %7 indirimle Değerli Prime 30 çıktı 278.38TL

30GB+2000DK+250SMS
    +12 boyunca her ay 2GB

istanbul'dayım. Biletix, ispark ve yurtdışında 60 dakika aranma da dahil. silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi typhoone -- 23 Mayıs 2024; 13:2:30 >
  • typhoone T kullanıcısına yanıt

Sınırsız sosyal medya,youtube yok bunda sanırım.

• Geçerli İller

• Karaman, Sinop, Afyonkarahisar, Samsun, Tekirdağ, Aksaray, Çankırı, Bartın, Ordu, Yozgat, Amasya, Kütahya, Bolu, Kırşehir, Bilecik, Kırıkkale, Tokat, Trabzon, Rize, Kocaeli, Muş, Mersin, Muğla, Çorum, Adana

şimdi Kocaeline gidip her hangi bir bayiden yaptırabiliyor muyuzm, yoksa imaetgah zart zurt isteler mi

hocam bu nerede çıktı size ? Bende yeni TT faturasıza geçtim de faturalı için buna nasıl geçeriz acaba

• BUGATTI kullanıcısına yanıt

Telekom'un mobil uygulamasından aldım hocam.

9 haziranda 130TL'lik taahhüdüm doluyor. Geçen haftaya kadar 25GB'a 415TL istiyordu, taşıyacaktım turkcell'e.. Birden bu çıkınca yeni dönemde de devam edeceğiz gibi görünüyor.

tarife şu oluyor heralde;

silinsin
    silinsinbireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/tarife-ve-paketler/Sayfalar/diger-teklifler/Degerli-Prime-30GB.aspx

Teşekkür ederim

• iyi fiyat gerçekten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu türk telekom nerde abuk subukluk var onu yapıyo, ya suruyelilere indirimli tarife yapar, ya memurlara şimdide il il ayırmış. bu eşitlik ilkesine aykırı, o illerede ne oluyoda indirim yapıyosun diğer illere yapmıyosun. btk denen arpalık olmuş yer bunları denetlemezmi. arttık yeter şikayet edicem

ayrıca tüm operatörler için 1 aylık paket alıp parasını veriyorum, bitiririm bitirmem ay dolunca niye siliyosunuz. arabaya yakıt alınca 1 ay dolunca pompacı gelip kullanmamışsın diyip gerimi çekiyo. bunların hepsinin allah belasını versin

• silinsin

Eskişehir Espark AVM TTKOM bayisinde geçiş talebim onaylandı. Tarifeler Mayıs sonuna kadarmış, hat taşıma ve yeni hat alanlar için dendi. Sadece kimlik kartı ile işlem yaptı, kimlik hat sahibine ait olması gerekiyor. İkametgah vs istenmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezabey -- 23 Mayıs 2024; 21:32:35 >
  • Bugün bayiden bu tarifeye geçiş işlemini başlattık ama şu an siteden kaldırılmış. Geçiş yapınca bu tarife sıkıntısız tanımlanır mı?

Edit: Sitede buldum: https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/asimsiz-prime-guclu-30gb-tarifesi

İşlemi de İstanbul'daki bir bayiden yaptım. Sanırım il sınırı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrifaessa_TR -- 23 Mayıs 2024; 21:48:16 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.