Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsahhh -- 9 Aralık 2024; 9:30:56 >

• O arkadaş gelene geçene jazz tavsiye eder. Kendisinde ne varsa onu tavsiye edenlerden. Herkese çekiç.

Taliant mantıklı. Clio demiş biri, o da mantıklı. Ben tüplü yerine dizeli tercih ederim tasarruf için. Yer kaplar, uzun vadede baş ağrıtır, hepsinden önemlisi tehlikeli. Egea daha geniş ve konforludur. Kalite olarak hepsi benzer araçlar.
    Biraz uzun vadeli dusunun, bu almayi düşündüğünüz iki araçta baz seviye araclar ne guvenlik ne uretim kalitesi nede uzun vadede sorunsuzluk vaad ediyorlar.

Evet su an ilk asama da pahali gelebilir ama gelecek 10 sene hatta daha fazlasi icin otomobil ihtiyacinizi karsilarsiniz ailenizi de cok guvenli ve evladiyelik bir aracta seyahat ettirirsiniz.

1390 tl ye 1.5 cvt vision plus corolla satiliyor. Bana sorarsaniz uzun vadede gerek sorunsuzlugu gerek tum ihtiyacinizi gorecek olmasindan dolayi en az 10 senelik otomobil ihtiyacinizi da karsilayacak olmasindan dolayi bu iki aractan daha ekonomik. Satmak istersenizde ikinci elde altin degerinde.Tabi benim gorusum
  • eğer iki çocuğunuz varsa yukarıdaki seçenekleri kesinlikle es geçin. ikinci el ford turneo custom, vw caravelle yada düz vites sw octavia ile sw superb sizin işinizi fazlası ile görür.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Hocam park yeri sıkıntım var sen bana minibüs tarzı yada boyut olarak büyük araçlar önermişsin. Bana uygun değil malesef..

• Egea cross otomatik bakabilirsiniz arka diz vs geniş rafine bir araç
    Eldeki paraya dokunmayacaksanız clio alın iki çocuklu aileye de fazlasıyla yeter kavimler göçü yapmıyoruz
  • Duster verip bunları almazdım.

Mand1ra güzel önermiş, Egea cross güzel seçenek olur.

Çok fazla uzun yol vb yapmıyorsanız yine önerdiği Clio da sınıfının en güzel seçeneklerinden biri.

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Hocam dizelin artık bir esprisi kalmadı. Benzinli otomatikte yok artık egealarda. Aslında bir ara hybrid egea düşündüm ama yakıt ortalaması 8-9 gibi. Yüksek geldiği için vaz geçtim.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Clio nun küçük geleceğini düşünerek hep sandero baktım. Sandero bagaj hacmi 410 lt sanırım. Şimdi baktım clio da 391 lt imiş.

Aslında olabilir. Clio nun pazar algısı çok daha yüksek.

LPG takacağım için garanti dışı kalacak. Hangi paket alınmalı acaba? Fp paketi nedir?

• timsahhh kullanıcısına yanıt
    Touch paketin extra appcar play olan ekranlı modelleri var çok iş görüyor ön arka park sensörü vs de oluyor ideal paket tabi ki güç yetiyorsa icon daha iyi olur

Hybrid Egea bulabileceğeniz en düşük yakıt tüketimine sahip benzinli araçlardan biri olacaktır.

Onun dışı 1.6 E-Torq'larda AT6 tam otomatik şanzıman seçeneği sundu Fiat. 2019 model dolu Egea'lar bulabilirsiniz ikinci elde benzin+otomatik tercihiniz buysa.

Ayriyeten LPG'nin pek bir avantajı kalmadı. Birim fiyat olarak benzinin yarı fiyatına çıktı, kit fiyatları arttı. Yerinizde olsam sıfır i20'lere yönelirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 6 Aralık 2024; 10:23:15 >
  • Abi tebrikler 2 çocuk hanım çalışmıyor güzel birikim yapabilmişsin. Sandero geçen gittim baktım fena değil tam anlattığın tip ama talianta çok uzağım kötü bir araç. Alternatif i20 bakabilirsin tüplü ama ikinci el olur.
  • hocam lpg ne kadar şart bilmiyorum ama şahsen sizin yerinizde olsam 1190 a style 10 turbo bayon alır hem 2 çocukla rahat rahat binerim hem donanımı alacağınız araçlara göre dolu dolu olur hem motordan dolayı yakıt üzmez hem de 200 bin sıfır faiz kredi mevcut kredi ile alır kenardaki birikime dokunmam.

• Sıkışık trafik te zamanınız geciyorsa kavraması olmayan bir araç bakın cvt yada tam otomatik,,, kavraması tork konvertorlu olan bişiler...

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

hybrid egea incelemesinde yakıt tüketimin 8,5 - 9 larda görüp uzaklaşmıştım.

diğerleri de model olarak çok eskiye gidiyor. i20 düşündüm ama bagaj cliodan da küçük malesef.

• road35 R kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim kardeşim :)

birikim için ayrı bir konu açılabilir. çok çalıştım. birden fazla iş yaptım. hesabımı bildim. çok şükür şimdi bu durumdayım.

evet sandero tam fp aracı. taliant daha uygun maliyet olduğu için düşündüm ama marka algısı çok düşük.

i20 bir önceki mesajda dediğim gibi bagaj hacimi düşük malesef.

ihale sandero yada clio ya kalacak gibi duruyor :)

Biraz uzun vadeli dusunun, bu almayi düşündüğünüz iki araçta baz seviye araclar ne guvenlik ne uretim kalitesi nede uzun vadede sorunsuzluk vaad ediyorlar.

Evet su an ilk asama da pahali gelebilir ama gelecek 10 sene hatta daha fazlasi icin otomobil ihtiyacinizi karsilarsiniz ailenizi de cok guvenli ve evladiyelik bir aracta seyahat ettirirsiniz.

1390 tl ye 1.5 cvt vision plus corolla satiliyor. Bana sorarsaniz uzun vadede gerek sorunsuzlugu gerek tum ihtiyacinizi gorecek olmasindan dolayi en az 10 senelik otomobil ihtiyacinizi da karsilayacak olmasindan dolayi bu iki aractan daha ekonomik. Satmak istersenizde ikinci elde altin degerinde.Tabi benim gorusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Aralık 2024; 11:19:18 >

Ben de onu diyorum hocam. Peugeot 508 1.6 BlueHDi var bizde, dizel araç, ortalamada 7.8 litre yakıyor şehir içinde. Fabrika referans değeri 4.6 litre normalde. Ama İstanbul trafiği bunu göstermiyor işte.

1.0/1.2 benzinli araçlarda da 10 litre üstüdür gerçek şehir içi kullanım değeri.

Bagaj sıkıntıysa Bayon vs. bakabilirsiniz o zaman. Ki zaten LPG takmayı düşünüyorsanız 50-100 litre civarı bir küçülme yaşar bagaj. LPG eklemenizi zaten önermiyorum ama bagaj hacmi önemliyse LPG'yi baştan düşünmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 6 Aralık 2024; 11:21:9 >
  • vetenes kullanıcısına yanıt

bayonu çok ciddi düşündüm. ama kullanan arkadaşlar süspansiyonu çok sert dediler. buna çok takılmazsak olabilir aslında..

• Piyasaya çok hakim değilim, bu yüzden bir önerim yok. Ama 2024 yılında bence lpg ye bulaşma.
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

hocam haklısın aslında. toyota corolla tam bizim tarz aileler için biçilmiş kaftan fakat araba yapı itibari ile uzun. park yerim olmadığı için mümkünse optimum oranlı aracı seçmeye çalışıyorum.

duster öncesi civic vardı 2019 eco elegance. çok keyifli araçtı ama park olayı malesef sıkıntılıydı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.