Türknet Apartmana Özel Kampanya 12 ay sabit fiyat 199.90 TL
Arkadaşlar selam
Dün broşür asmışlar apartman girişine.
10 senedir kablonet kullanıcısıyım. Hem tv hem İnternet hizmeti alıyorum.
2 ay sonra taahhüt sürem bitiyor.
Sanırım bende geçiş yapacağım. Giganet adresimde şuan yok. Onunda başvurusunu yaptım ama olmasa bile bu fiyatlar sanırım mantıklı. 12 ay sonra 400 TL den devam edilecek.
Yorunlamanızı rica ederim.
Arkadaşlar selam
2019 model 1.3 egea urban plus aracım için bugün kapora aldım. Bayram sonrası aracımı teslim edeceğim.
40 yaşındayım. Evli iki çocuk sahibiyim. Eşimde araç kullanıyor. Şimdiye kadar hep yerli araca bindim.
Sattığım aracın parası ile birlikte kenarda 415 bin TL param var. Bunun üzerine maks 50 bin kredi çekebilirim duruma göre.
Bu kadar para vermişken herkes otomatik araç al diyor.
Senelik maks 10.000 km yaparım. Hatta yapmam bile..
Alacağım aracın ikinci eli hızlı olmalı. Satıyorum dediğimde zorlanmadan elimden çıkarmalıyım..
Bu şartlar altında alttaki araçlardan hangisini tavsiye edersiniz? Yada onları boşver şu araçta olabilir diyeceğiniz bir model var mı?
İlgilendiğim araçlar
1.6 Honda civic eco elegance
1.5 yada 1.6 corolla dream paket
1.0 tsı dsg polo life
1.0 tsı dsg seat İbiza
1.0 tce renault clio icon
1.5 cvt Honda city
1.2 puretech c3 aircross
..
|
TELEFON TAVSİYE RİCA
|
|
Araç değişimi - - Tavsiye Rica
|
silinsin
|
silinsin..
|
|
Silinsin
|
sorunsuz alışverişlerim: (baltazar1903 - nokıa c3 alındı) , (feckless - nokıa c3 alındı) , (awesome - nokıa c3 alındı) , (selbal - samsung chat 335 alındı ) , (emrahyeğin - xperıa mini alındı ) , ( hanra - w995 alındı ) , ( d.k - xperıa mini satıldı ) , ( flexnacht - w880 alındı ) , ( cakocan - w810 alındı ) , ( mcebi001 - hazel alındı ) , ( musty013 - j105 naite alındı ) , ( lavitz - xperıa neo v alındı ) , ( assailant - k750i alındı ) , ( eserkozmetik - parfüm alındı ) , ( armina35 - s3 alındı ) , ( armina35 - koşu bandı alındı ) , ( zavira - asha 302 alındı ) , ( bacom - hafıza kartı alındı ) , (adliyeci16 - samsung gio alındı ) , ( ertugbilgin - vodafone 945 alındı ) , (değiştir - neo v alındı ) , (jacques1791 - w995 alındı ) , ( pasolvon - samsung ace alındı ) , ( anason - dıscovery 16 gb alındı ) , ( wessaur - huaweı g301 alındı ) , ( garuda - discovery elite alındı ) , (madator - zenfone 6 alındı ) , ( eammonx - zenfone 5 alındı ) , ( oolumbakgitt - ıdeos x5 alındı ) , ( clsguitar - zenfone 5 alındı ) , ( kanarya75 - samsung gio alındı ) , ( ugurkankizilkan - turkcell t50 alındı ) , ( Rasqutin - dıscovery alındı ) , ( fLaVa - zenfone 5 alındı ) , ( deliyek - zenfone6 alındı ) , ( mertnizami - dıgıturkplay alındı ) Hepsi güvenilir , dürüst insanlar... |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.509
İkinci El Bölümü Mesajları: 303
Konularının görüntülenme sayısı: 24.521 (Bu ay: 416)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 182 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası