< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsahhh -- 19 Şubat 2020; 8:51:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsahhh -- 19 Şubat 2020; 8:51:28 > |
Abi 5bin alıp krediye falan girme gözünü seveyim masraf çıkarma kendine. Kontrollü yaşa tamam süper ama 12 yaş ve 4 yaş çocuk diyorsun eğitim kıyafet kurs oyuncak masrafları vs. bende çocuk yok 8bin maaş ile borca girmeye çekiniyorum yaşam standartlarım düşmesin diye gerçi 2 bin kira fatura aidat gidiyor. İşin özü çocuklarınıza yatırım yapın dolu dolu büyüsünler eksik hissetmesinler kaliteli yiyin için bugun hesaplı süt diye satılan çoğu ürüne süt demeye bin şahit ister. İtham etmiyorum sizi lütfen yanlış anlama beni sadece bana çok kızıyorlar yok siz yaşamayı bilmiyorsunuz savuruyorsunuz diye ama imkanı yok ki 3 4 bin lira ile 4 kişi yesin içsin fatura ödesin üstüne birde çocuk büyütsün bu devirde
|
Mevcut aracınızın ağır bakımlarını yaptırmışsınız. Bence binmeye devam edin. Vergiler çok arttı ve dahada artacak. Yeni arabaya daha fazla vergi ödeyeceksiniz. Kasko sig. Fazla çıkacaktır.
Yerinizde olsam birikim ve yatırım araçlarına yönelirdim. Fırsatlar kovalardım. Zira ekknomik ve coğrafi gelişmelere göre pek huzurlu yıllar geçirmeyeceğiz. Bende aracımı satmayı düşünüyorum. Vergiler, masraflar çok ağır gelmeye başladı. Yatırım yapacağım. Bol bol yürüyeceğim. Çok ihtiyacın olursa kiralarım. |
Bu hayata 1 kere geliyorsun, bir çok şeyi halletmişsin ev bark çoluk çocuk tamam, sağlık sıhhat de yerindeyse istediğin gücünün yettiği masrafını karşılayabileceğin en üst model aracı al dostum. Keyif senin, biraz da böyle olsun diyeceksin.
|
Merhaba,
Aylık geliriniz çok yüksek değil, 4 kişilik aile olmanıza rağmen evinizi arabanızı ödemiş, birikim yapabilmişsiniz, ne mutlu. Arabanızda bir sorun yok, çok kullanmıyorsunuz zaten, modeli eski de sayılmaz; ben olsam Linea'ya devam ederim. Yeni arabayı almak için bu kadar zamandır dişinizden tırnağınızdan artırdığınız birikimi yakacaksınız. Üstüne daha fazla masrafınız (vergi, kasko) olacak. Ve gerçekte hayatınızda pek bir şey değişmeyecek, eski olmayan sedan arabadan, daha yeni başka bir sedan arabaya geçeceksiniz. Bence altınları biriktirmeye devam. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 11 Şubat 2020; 17:12:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |