bizim de iki çocuğumuz var iki koltuk yetiyor sonuç olarak. caravelle nedir yahu? 10 tane mi çocuğu var adamın. |
SİLİNSİN (2. sayfa)
-
-
Kia cerato veya hyundai elantra al -
City bakin diyecegim oda uzun bir arac, aslinda jazz hybrid tam size gore, şehiriçi 4-4.5 litre yakar ic hacmi yayla gibi, performansli , cok donanimli, ve dis ebatlari cok ufak ama corolla dan 20bin pahali.
Ne diyeyim keske park yeriniz olsaydi corolla alabilseydiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Aralık 2024; 11:36:47 > -
sizin konu sonrası inceledim mantıklı geldi ama fiyat yüksek maalesef.
2019 falan baktım geçen gün jazz. ne bileyim çok içime sinmedi.
-
2019lar hybrid degil zaten, ama jazz her zaman disi ufak ici buyuk ve segmentinin en donanimli araci olmustur.
Bu kasanin Pahali olmasi tam hibrid olmasindan kaynakli, aslinda pahalida degildi gecen ay rakipleri fiyat indirdi ozellikle hyundai.
Ben agustosta aldigimda jazz ile es donanim bayon ayni fiyatti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Aralık 2024; 12:12:47 > -
işin zor.
yaş 42.
emeklilikte asgari ücretin altı emeklilik maaşı.
akar gelir anladığım kadarıyla yok.
tavsiyem arabanı satıp 1+1 1 m. krediyle gelir getirici daire alman.
bir kaç yıl sonra kredi gideriyle kafa kafaya gelen kiranı temettü veren fonlara yönlendirmen.
2 çocukla işiniz pek kolay değil. eğitimleri evlilik vs.
umarım herşey gönlünüzce olur.
-
Almayı planladığınız araçlar taliant clio sandero da süspansiyon olarak farksız hocam.
-
O zaman şu an bayon fp alınabilir araç diyebilir miyiz?
Mantıklı mı?
-
valla 1100-1200 fiyatlar yazıyorlar sıfır araba forumunda, cidden bu fiyatlara veriyorlarsa mantıklı bence
-
Renault zoe yada benzeri şekilde minimum fiyatlara satılan elektrikli bir model alın.
Servis ücretleri, arıza ihtimali ve yakıt masraflarını düşürmüş olursunuz. -
peki clio 5 esprit alpine mi? bayon style mı?
aşağı yukarı aynı fiyatlardalar..
-
hangisi daha donanımlı ise ona bakın derim ama bayon daha geniştir muhtemelen. style donanım da baya iyiymiş, elite ful paketi onun da fark olarak anahtarsız çalıştırma ve çarpışma önleme gözüme çarptı, gerisi önemsiz geldi.
-
Ben de benzer kafa yapısındayım. Bende de 3 çocuk var.
Temmuzda evin ikinci aracını yatırım yapayım düşüncesi ile sattım. Harcamaları azalttım. Finansal özgürlük derdine düştüm ama çok yanlış yatırımlar yaptım(malum borsa)
Bakmanız gereken araçlar ya lpg li olmalı, uzun yol çok yapmıyorsanız da elektrikli olabilir. Bayon, cerato bana mantıklı gelen seçenekler. Lpg uyumlu ve sorunsuz araçlar. Elektrikli olarak da ikinci el mg4 ya da sıfır byd dolphin vs olabilir. Bize de ikinci araba lazım. Bu tarz seçeneklere bakıyorum. -
Bayon, bildigim kadari ile clioda perde hava yastiklari yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Aralık 2024; 15:36:10 > -
O arkadaş gelene geçene jazz tavsiye eder. Kendisinde ne varsa onu tavsiye edenlerden. Herkese çekiç.
Taliant mantıklı. Clio demiş biri, o da mantıklı. Ben tüplü yerine dizeli tercih ederim tasarruf için. Yer kaplar, uzun vadede baş ağrıtır, hepsinden önemlisi tehlikeli. Egea daha geniş ve konforludur. Kalite olarak hepsi benzer araçlar. -
Adam finans tavsiyesi istememiş. -
Ne minibusu ticarisi yahu cocuk bunlar fil değil dana degil.
Sanderoyu talianti test sürüşü yap sonra bayona bin bana kalirsa hemen kendin bu 2 liyi elersin.Kulaktan dolma iş olmaz. Denemeniz lazım
Dizel otomatik egeayi da es geçmeyin. Clioyu da test edin.
Yine 1 milyon alti 2 ci elde 1.3 tce otomatik duster bulunur.
2 cocukla Finansal özgürlük olarak işiniz zor İnşallah diyelim ama burası Türkiye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Aralık 2024; 17:41:41 > -
Iki dakika okusaydin, corolla tavsiye ettigimi de gorurdun ama tabi ne gerek var okumaya degil mi? -
Bizde Bayon 1.4 atmosferik elite var yakıt ve performans tok düşüklüğü hariç çok memnunum süspansiyonu sert evet ama öyle gözünüz korkacak kadar değil yakıt ve performans düşüklüğü de 1.0 turboya geçerek çözülmüş gibi deneme fırsatım olmadı ama 2 çocuklu bir aile için çok doğru tercih olacaktır.
-
amacın corolla tavsiye etmek değil, benimki gibi tepkileri almamak için kamuflaj yapmak. 10 sene attrage dinledik. 10 sene de caz yaparsın artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X