2023 model aracım talihsiz ufak bir kaza sonucu stop kırıldı malum cam değişimi olmuyor bayinin sıfır stop için verdiği fiyat 8500 çıkmalar 5bin civarı yazıyor o yüzden gereksiz buluyorum. Tamir olarak şehrimde bir tane yapan var anladığım pleksi ile uç kısmına kaynak yapacak cama eklenen kısımdan ister istemez çizik gibi yeri belli olacak fiyat olarak 1500tl dedi. Fazlasıyla kararsız kaldım acaba tamir sonrası çok kötü görünür mü içerisine su sızma ihtimali olur mu muayenede vs sorun olur mu diye. Yoksa bayiye sipariş verip 8500e değiştireceğim hangisini yapmam doğru olur.?
Hyundai bayon elite 2023 model araç parktan çıkarken korkuluğa denk gelmiş sol arka stop camı kırılmış birde siyah bölgede deforme var. Öncelikle stopta hiçbir sorun yok stopun yalnız camının değişme şansı var mı komple mi değişmeli o siyah piyano black kısım nasıl düzeltilir. Serviste mi dışarıda mı yaptırmalıyım cebimden mi karşılamalı yoksa kaskodan mı yaptırmalıyım??
Merhaba arkadaşlar 2023 BAYON elite aracımı Mart 2024te aldım tanıdığım bir al satcıdan yalnızca 35km de aldım bayiden alınıp yatan bir araç yani. Tescil tarihi Ekim 2023. Şuan km 6500de Periyodik bakıma Ekim ayında girmeli miyim tescil tarihi baz alarak yoksa aktif kullanıma başladığım Mart ayında mı yaptırmalıyım ??
500 bin tl civarlarında bir bütçemiz var günlük aktif olarak işe gelip gitmede ortalama 20 30 km kullanılacak. Satışı zor olmayan kullanımı zor olmayan olursa otomatik yoksada manuel olarak hangi aracı tercih etmek mantıklı olacaktır?
Önerebileceğiniz ilan varsa gönderebilirsiniz.
https://www.sahibinden.com/s/PwlnlYQL
İki araç arasında kararsız kaldık birine karar vereceğiz herşeyi göz önüne aldığımızda hangisi daha doğru tercih olacaktır.
Yardımlarınızı bekliyorum. Sebebi ile açıklarsanız sevinirim
Nissan Micra mı Renault Clio mu?
2020 model Nissan micra 1.0 ig-t cvt Tekna paket km 50binde fiyat 785bin
2022 model Renault clio 1.0 tce x-tronic Joy paket km 45binde fiyat 770bin
Hangisini tercih etmek doğru karar olur. Nissan donanım olarak hoşuma gitti fakat aracı pek bilmiyorum.
Araç aktif olarak kullanılacak daha çok şehir içi olarak.
Bu 3 ilandan hangisi alınır?
Kahramanmaraşta ikamet ediyorum yakın bölgede bir araç arıyorum malum söylenildiği gibi çıkmıyor araçlar bu 3 araç ilgimizi çekti yorumlarınızı bekliyorum
Clio ve Polo araçlar
Clio 1.5 dci otomatik alınır mı?
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.754 (Bu ay: 619)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası