Şimdi Ara

Ufak çaplı kaza ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkamdaki aracın aniden kalkmasıyla tamponuma çarpması sonucu ufak çaplı hasar oluştu plakalı kırıldı tamponda iki yerde sürtmeden dolayı deforme ve iki yerde de nokta şeklinde dışa çıkıklık oluşmuş durumda sanırsam içerideki destek noktalarından dolayı. Karşı taraftan birşey talep etmeli miyim ne yapmalıyım sizce aracım sıfır sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rapor vs tutmadınız mı_?

• TRaVMaaa kullanıcısına yanıt

Yok kazada eşim kullanıyordu ben yoktum fotoğrafları çekip telefonunu almış eşim

• Akyol4646 kullanıcısına yanıt

Yani güven duyulduysa karşı taraf eğer yaptırırsa bence yaptırsın kendi sigortası bozulmamış olur sonuçta sıfır almışsınız evet göze batan birşey yok gibi duruyor ama ilerde satılacağı vakit alıcının gözüne batar mutlaka diye düşünüyorum .

• TRaVMaaa kullanıcısına yanıt

Ne yaptırabiliriz ki şimdi tamponda çok ufak iki yer var tamir işi mantıklı durmuyor iki ufak yer var siyah plastik parça tampon değişimi de olmaz yani mantıken bi ücret mi talep etsem yapılsa nasıl bir işlem yapılıyor bilemedim

Ben uzun yıllar yıllar taksicilik yaptım Ankara da böyle durumlarda sıfır aracı olanlarla kaza olduğu zaman ya kendi ustam vardı gotururdum orda yaptirirdim uygun fiyata ya da karşı taraf kabul etmezse mecburen rapor tutulup sigorta devreye girerdi yetkili servise giderlerdi ve orada hallederlerdi işlerini .Sizin için önemli birşey yok gibi dursada ileriyi düşünmek lazım yani bence karşı tarafın ustası vs varsa kendi hallettirsin yoksa rapor tutun kabul ederse içinize nasıl sinerse yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Kaskonuz varsa tutanaksız olarak mini onarımdan yaptırabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt

Evet tutanak tutulmadı ve kaskomuz mevcut mini onarımda hasar kaydı çıkar mı veya hasarsızlık kasko filan bozulur mu?

• Temizlenme sonrası güncel resimler bu şekilde

• Aracinizda gorunurde birsey yok. Sonradan boyanan tampon renk tutmuyor ve cok siritiyor. Ben olsam boyle binerdim ufak bir nazarlik diyebiliriz.

• nightblueist kullanıcısına yanıt

Bende o yüzden emin olamadım ama satarkende gerçekten denildiği gibi ufacık şeylerde de para kırılıyor bu hasarı dışarıdan yapacak olsak ne kadar maliyeti olur acaba karşı taraftan talep edeyim diye düşünüyorum

Satarken bundan dolayi deger dusmez merak etmeyin.

• Bence de nazarlık diyelim geçelim sağlık olsun ufsk tefek şeyler illa ki oluyor. Bugün bi avm de 3-4 saat geçirsen döndüğünde çoktan biri yanında kapı açmış oluyor benim kapılar mayın tarlası gibi

• Bir gün kırmızı ışık yeşile döndü ben hareket ettim. Hızım 40 civarıyken arkadan bir genç çarpmıştı. Onun hızı da en fazla 50 60'dır. İndik görünürde bir şey yok. Ben yine de çocuğun telefonunu aldım. Ustanın yanına gidince durumu anlattım. Lifte kaldırdık aracı. İçerden tampon demiri çok güzel bir şekilde öne doğru girmiştiUfak çaplı kaza ne yapmalıyım  Kaportacıda çektirip düzelttirmiştim. O zamanlar hatrı sayılır para aldılar. Çocuğu arayıp almıştım ücreti. Dışardan hiçbir şey belli olmuyordu.. Siz de bir baktırın derim. Geçmiş olsun.

• muthisbishi kullanıcısına yanıt

Bu çok ufak bir görüntüde öyle bir durum olabilir mi

• nightblueist kullanıcısına yanıt

Karşı taraftan birşey talep etmeyin yaptırmayın öyle kalsın mı diyorsunuz yani

• Yahu talep edin tabi ki!

Niye yaptığı cezasız kalsın, sonra normale dönüyor böyle şeyler.

Dikkat etsin herkes, başkasının malına zarar vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 22 Ocak 2025; 10:12:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

Ne kadar talep etmem gerekir yaptırsam ne kadar maliyeti olur tahmini

Onu bilemem, aranızdaki mevzu.

Sizi memnun edecek, karşıyı da “bir daha dikkat etmesi gereken” bir şekilde anlaşırsınız.

-ki insanlar kendi malını koruduğu gibi başkasının malını da korumayı/kollamayı/dikkate etmeyi öğrensin/hatırlasın…

Bana göre bir onarım yapılamaz, ne yaparsan yap belli olur. Belki ısı ta ancası ile bir miktar gider ama orası dokulu ise dikkat edilmez ise, daha berbat olur.

• Anlaşmaya yanaşıyorlar mı, onuda bilmiyorum?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.