Şimdi Ara

Ufak çaplı kaza ne yapmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kazayı yapan kişiyle görüştüm şimdi yetkili serviste tanıdığı usta varmış ona bi göstereceğiz yapılacak bir işlem varsa yaptıracak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

Önce kendi ustama sonra kendi tanıdığı peugeot yetkili bayisine götüreceğiz ne yapılabilir ona bakacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fotoğraflarda ciddi bir hasar göremiyorum. Plakalık kırılmış, 300 liraya onun yenisini alıp takabilirsiniz ve karşı taraftan istenebilir.

Onun haricinde tampondaki ufak sürtme kayda değer bir şey değil. Size özel kapalı bir otoparkınız yoksa gelen geçen girip çıkarken sürtüyor zaten.

• Akyol4646 kullanıcısına yanıt
    onarılır burası ücreti de karşıdan alırsınız bitti gitti. çok tutmaz helalleşirsiniz gider

karşı taraf çamura yatarsa uğraşmak adına fotoğraflar da var beyanlı onarım yaparsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı tarafın kusurlu olması halinde, kaza tespit tutanağı düzenlenmeli, araç fotoğrafları çekilmeli ve karşı tarafın trafik sigorta bilgileri alınmalı Hasarın küçük olması nedeniyle aranızda anlaşarak tazminat konusunda uzlaşabilir veya zorunlu trafik sigortası kapsamında sigorta şirketine başvuru yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.