YASED Uluslararası Yatırımcılar Derneği, 2021 yılından bu yana genç yeteneklerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla "YASED Akademi" programını başarıyla yürütmekteyiz. Uluslararası şirketlerin iş yapış şekillerini ve faaliyet alanlarını tanıtmayı hedefleyen bu program, bugüne kadar birçok gencimizin iş dünyasına hazırlık sürecine rehberlik etmiştir.
Bu doğrultuda "YASED Akademi 2025 Eğitim Programı" Ocak 2025 itibarıyla başlayacaktır. Üniversitelerimizin 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerini hedefleyen bu program, gençlerimizin dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik, profesyonel iletişim ve finansal/hukuki okuryazarlık gibi kritik yetkinlikler kazanmalarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.
Söz konusu program, tamamen çevrim içi ve ücretsiz olup, katılımcılara eğitim sonunda YASED Akademi Sertifikası takdim edilecektir. Başvurular 20 Ocak 2025 tarihine kadar adresi üzerinden kabul edilecektir.
Üniversite öğrencilerinin bu kıymetli programa katılımını teşvik etmenizi ve uygun platformlarda duyuru yapılması hususunda desteklerinizi rica ederim.
Meslek: Avukat
İlgi Alanları: Hukuk
ONLINE HUKUKİ DANIŞMANLIK: avukatfatihozdemir.com |
ONLINE HUKUKİ DANIŞMANLIK: avukatfatihozdemir.com |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 16)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic