Şimdi Ara

Lisans Öğrencileri için Katılım Sertifikalı Çevrimiçi Eğitim Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
14
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YASED Uluslararası Yatırımcılar Derneği, 2021 yılından bu yana genç yeteneklerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla "YASED Akademi" programını başarıyla yürütmekteyiz. Uluslararası şirketlerin iş yapış şekillerini ve faaliyet alanlarını tanıtmayı hedefleyen bu program, bugüne kadar birçok gencimizin iş dünyasına hazırlık sürecine rehberlik etmiştir.

Bu doğrultuda "YASED Akademi 2025 Eğitim Programı" Ocak 2025 itibarıyla başlayacaktır. Üniversitelerimizin 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerini hedefleyen bu program, gençlerimizin dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik, profesyonel iletişim ve finansal/hukuki okuryazarlık gibi kritik yetkinlikler kazanmalarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Söz konusu program, tamamen çevrim içi ve ücretsiz olup, katılımcılara eğitim sonunda YASED Akademi Sertifikası takdim edilecektir. Başvurular 20 Ocak 2025 tarihine kadar  adresi üzerinden kabul edilecektir.

Üniversite öğrencilerinin bu kıymetli programa katılımını teşvik etmenizi ve uygun platformlarda duyuru yapılması hususunda desteklerinizi rica ederim.

tr.surveymonkey.com
    YASED Akademi 2025 Katılım Başvurusu
    https://tr.surveymonkey.com/r/C6F9LGZ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.