Şimdi Ara

Öğrenci Koçu-Ders programı eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
19
Favori
4.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bireysel ygs-lys icin cok genis kapsamli ve erkese ozel bireysel bir hizmet olacak. aksam detaylari paylasacagm ilgi olursa .
    edit: arkadaslar katilim cok olursa ilk etapta 20 ogrenciye hizmet verecegm cunku bu is her katilimciya ozel ilgi gosterilirse basariya ulasir. buyuk bir dersanenin ilgisiz rehberlikcilerini cok iyi biliyorm ve boyle olmasina izin vermek istemyorum.

edt 2: gruba katilimin devamliliginin tek kosulu prigrami takip etmektir. etmeyenlerin yerine siradaki arkadaslari alacagim.
    unutmayin bu isin anahtari sureklilik

SON GÜNCELLEŞTİRME:11.9.12 LÜTFEN ÜŞENMEYİN OKUYUN.

BU PROGRAM NEDİR?

evet arkadaşlar benim bunu yapmaktaki amacım tamamen insanlara faydalı olmak özellikle hepimizin bildigi gibi bu sınav sistemi bizi tam ölçmüyor ve ister istemez haksızlıklara sebep oluyor.belki ben de kendi çapımda insanlara yararlı olup bu döngüyü bir nebze daha iyileştirebilirim.
    ben uzun yıllar bu sınav için yaptıgım araştırmalar sonucunda,çalışma teknikleri NE-NASIL çalışılır konusu ve bölümler,meslekler ve kariyer hedefleri konusunda neredeyse bir uzman kadar bilgili oldum.ne bir rehber öğretmen ne de yüzlerce liralık özel koçlar benim kadar bu sistem ve türkiyedeki bölüm-meslek olayıyla bu kadar bilgili değildir.kesnlikle benden daha iyileri vardır ancak ben işin mutfagından çıkıp size SOMUT bilgilere dayanan tavsiyeler verecegim.tabiri caizse ben sizin başarı koçunuz olacağım.ücretim ise sizin benden yararlandığınızı gösteren başarılarınız olacak.bu kadar bilgi tecrübe paylaşılırsa yararlı olur kendime saklayıp ne yapacagım diyerek bu yola çıktım.
    Uzmanlık alanım:SAYISAL-EŞİT AĞIRLIK.

PROGRAM İŞLEYİŞİ. İLK GRUBUM KONTENJAN:20 HIRSLI İNSAN.
    ilk etapta 20 kişi seçeceğim ve bu benim A grubum olacak.
    katılımcılardan ilk önce küçük bir akademik geçmiş alacağım. örneğin, deneme sonuçları
    ikinci olarak olarak hedeflerini öğreneceğim.gereken yerde bölüm-meslek tavsyesi vereceğim tabikide.
    üçüncü işimiz ise ygs-lys programında nerede onu öğrenip ona göre bir haftalık program yapacağım alacağım bilgilerle( okul saati,dersane saati vs.)
    her gün veya 2 güne bir geri dönüt alacağım şu şu şu bitmiştir diye ona göre yeni programı uygulamaya başlayacağız.
    kesinlikle aklınıza takılan herhangi bir soruyu sorma imkanınız var.detayına kadar açklarım.
    Motivasyon eksikliğinde motviasyon depolayacağız birlikte.
    Daha sonra deneme sınavlaryla durumumuzun nerede oldugunu ölçeceğiz.
    **Ders ders Kitap tavsiyeleri yapacapım arkadaşlarıma

!!!LÜTFEN OKUYUN! KATILIM ŞARTLARI!!!
    1.arkadaşlar önceliği böyle bir hizmeti almaya gücü durumu olmayan HIRSLI öğrencilere vereceğim çünkü ciddi bir zaman ayrılacak buna ve hırslı azimli devamlı olmayanların yerine bir başkası daha çok yararlanabilir.
    2. arkadaşlar lütfen devam etmeyecek olanlar,2 gün katılıp bırakacaklar hiç başlamasın rica ediyorum

Arkadaşlar bu grup hizmetim dışında sizlerin ayrıca sorularını kafanıza takılanları ayrıca sorabilirsiniz.
    Ben bu grup çalışmalarımızı da burda ilerleyen zamanlarda paylaşacağım herkes görsün örnek bir şeyler çıkarsın diye.

alımlar için buraya gerekten şartlarınız uyuyorsa tabiki ben bu hizmetten yararlanmak istiyorum yazın saat 22.00 itibariyle ilk 20 pm ile konuşacağım ve yarım saat sonra asil listeyi buraya yazacağım

A GRUBU İÇİN ALIMLAR BİTMİŞTİR.teşekkürler arkadaşlar özelde sormak istedginz bi soru olrsa cevaplamaya çalşrm elimden geldigine

Sevgili grup üyeleri birazcık sakin olalm hepinizn adresini not ediyorum birazdan bilgilendirme pm si alacaksınız

EDIT: şuan için A grubumdaki öğrencilerle elmden geldgnce ilglenmeye çalışıyorum. takip sistemimiz haftada iki kere olmak üzere yapılacaktır.
    Bazı arkadaşların benle ilgili sorunları var galiba kimseyle tartışmak gibi bir derdim yok.tek derdim burdaki insanlara yararlı olmak ve görüyorum ki gerek özel mesajlar gerek mailler ve burdaki yazılanlar olsun azımsanamayacak derecede yardıma ihtyacı olan arkadaşlar var. benim gucum 20 kişiye yetyo hatta onu bile zor idare ediyorm.
    ANCAK herhangi bir konuda görüşümü tavsiyemi isterseniz pm ile iletişime geçebilrsinz en kısa zamanda yanıtlamaya çalışıyorum

Evet arkadaşlar sizler için en verimli olacak şekilde bir program yaptım 17sinde başlayıp pazar günü bitecek.
    *bu program kademeli azalma şeklinde hazırlanmıştır yani ilk derse başladıgnzda yorgun olmayan beyin 2 saati kaldırır. daha sonra 15 daha sonra 1 saatlik seanslarla verim düşmeden seansı bitirme amaçlanmıştır.
    *konuların verilen süre içerisinde bitirilmesi tavsiye olunur zaten düzenli bir şekild çalışıldgnda çok rahat biter.

ders programı okulu olan dershane öğrencileri için düzenlenmiştir. hafta içleri boş h sonu dershanesi olanlar için saatler ayarlanmıştır.
    SS çekmedim çünkü tek SS ye sığmayacak bir şekildeydi onun için upload yaptım
    Buyrun Link:

http://www2.zshare.ma/dk0qexgi3ox9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastrap450 -- 14 Eylül 2012; 10:24:03 >

• bu hizmetten yararlanmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 11 Eylül 2012; 20:40:24 >
  • Merakla beklıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • takip
  • takipteyim
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • takip
  • takip
  • Ekle beni de hocam
    Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkip
  • bende yararlanmak istiyorum gruba ekleyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bionick -- 11 Eylül 2012; 21:25:43 >
  • bende alabilirim.
  • takip y
  • takip
  • takip
  • Takip.
  • takip
  • takip koy hadi ne koyacaksan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.