< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper_3 -- 6 Ağustos 2013; 1:49:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper_3 -- 6 Ağustos 2013; 1:49:33 > |
benim amacım burda caka satmak degil.Ben zaten fakülteye girerek kendimi tatmin ettim.Buna ihtiyacım yok.Ben burda yol gösterip tecrübe paylaşmaya çalışıyorum.işine gelmiyorsa konuma neden yorum yapıyorsun? ben burda insanlara yol gösterip tecrübe paylaşmaya çalışıyorum.bir kaç kişinin ufakta olsa işine yarasa ne ala.bana yol gösteren olmadı,özel ders almadım.tırnaklarımla geldim buraya.Rahat ol.ben başarımı yaşadım zaten ona buna show yapmaya ihtiyacım yok.Hikayemi anlattım forum burası herhangi bir yazımda show amacım yok.Olsa zaten böyle bir konu açmazdım uzun uzun ugrasmazdım.şunu şunu yaptım işte başarı der geçerdim.Rahat ol bazı şeyleri senden iyi bilirim.il 100 e girince adam olunmuyor.bu sınav adamlıgıda ölçmüyor zaten.
|
bende diyorum ki ona ragmen büyük başarı.3 sene anneni babanı görmesen sesini yüzünü unutursun dostum :) 4 yıllık lise müfredatını unuttuktan sonra geriye elinde ne kalır.2012 ygs de 74 binden 2013 te 4 bine çekmişim daha ne yapayım adamım sen söyle.74bininci olup tıp için çalışmayı göze alabilirmiydin acaba?önce bu soruyu cevapla ;)
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyisland -- 2 Ağustos 2013; 4:24:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper_3 -- 2 Ağustos 2013; 4:28:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyisland -- 2 Ağustos 2013; 4:33:09 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper_3 -- 2 Ağustos 2013; 4:42:19 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpçıeleman -- 2 Ağustos 2013; 4:52:58 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpçıeleman -- 2 Ağustos 2013; 5:00:26 > |