Merhaba, geçen yıl 1100 sıralamayla hacettepe tıp türkçeye yerleştim bu sene 1. sınıfı bitirdim. Anladığım kadarıyla geçen yılki sıralamam hacettepe tıpın ingilizcesine yetmediğinden MYP ile geçemiyorum. Peki kurum içi yatay geçişle geçebilmem mümkün mü? Yanıtlarsanız sevinirim :) |
HACETTEPE TIP TÜRKÇE'DEN HACETTEPE TIP İNGİLİZCE'YE KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ MÜMKÜN MÜ?
-
-
öğrenci işlerini ara sor bilen çıkmaz burda
-
arıyorum her aradığım farklı bir numara verip bunu ara diyor , kimse soruma cevap vermiyor ama :')
-
Hocam geçmek isteme sebebiniz ne avantajı dezavantajı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçebilirsin eğer ortalama vs iyiyse,kabul ederlerse ben de hütf deyim bu arada:) ağustos sonuydu sanırım başvurular hacettepe kurumiçi yatay geçiş yaz çıkar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 4 Ağustos 2022; 23:44:25 >
Teşekkür ederim hocam. Memnun oldum. Siteyi takip ediyorum bir süredir, 8 ağustosta başlıyor bu yıl başvurular. Sizin tanıdığınız var mı türkçeden ingilizceye geçen? Eminsiniz öyle değil mi?
-
İngilizce seviyemin yeterli olduğunu düşünüyorum geçmek için. İngilizce'ye daha fazla maruz kalıyor olmak istiyorum. Böylece daha çok üzerine düşeceğime eminim çünkü her ne kadar çok istiyor olsam da sürekli ders çalışırken de ingilizce çalışıyor olmak zorunda olmak beni elbette geliştirecek. Uzmanlığımı yurt dışında yapmayı istiyorum temel sebep bu diyebilirim. Örnek vermek gerekirse bu sene anatomiyi yeni göreceğiz biz ve ben anatomiyi öğrenmişken ingilizceleriyle öğrenmek istiyorum USMLE için. Dezavantajı tabiki de daha zor olması ve HUTF'de de olsanız bazı hocaların İngilizcesi'nin yeterli olmaması.
-
ben de memnun oldum:) tanıdığım yok da geçmek isteyenleri duymuştum,sitede yazanlar doğrudur hocam heralde bu arada memnun musunuz okuldan;)
Tüm beklentilerimi karşıladı mı hayır bazen insanı çileden de çıkartıyor :D ama genel anlamda memnunum. Siz peki memnun musunuz?
-
Ben de memnunum şu anlık:))
len bu konu gramer nazilerin rüyası gibi
-
Hocam makale yazmıyoruz burada, altı üstü foruma mesaj yazıyoruz
-
Kaçıncı sınıftınız hocam siz, bir de ingilizcede mi türkçe misiniz?
-
İngilizcedeyim ben daha bölüme geçmedim aslında:)
ama bölümü az çok tahmin edebiliyorum çevremden
hazırlık fena değildi
yok hocam yazınız çok anlaşılır zaten ondan şeettim
-
Biyokimyaya iyi çalışın hocam bu sene. Bir de belirtmekte yarar var çalışınca anladım sanıyorsunuz ama bizim biyolojiciler sınavda afallatıyor.
-
Sağolun tavsiyeler için bakıcaz artık bu sene
siz de umarım geçersiniz ing e
Anladım hocam, kusura bakmayın grammar nazileri dil bilgisi polisliği yapmaya bayıldığından sanki yazıda eleştirilecek çok şey var diye anladım mesajınızı.
-
Rica ederim hocam
İnşallah
Benzer içerikler
- tyt ayt tarih konuları aynı mı
- ayt kaç ayda biter
- doping hafıza yorumlar
- toprak yayınları zorluk derecesi
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X