Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİNDE YATAY GEÇİŞ YAPMAK İSTEYEN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
6.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben bir deneyeceğim öylesine bakalım oluyor mu diye.
    5K sıralamam 3,7 ortalamam var. Ankara tıp için geçen seneler kabul alanlara göre hesaplama yaptım, rahat bir şekilde geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok rahat gelir
  • hangi fakülteden hocam
  • Atatürk hocam.

• Hocam ben de istiyorum ösym yatay geçiş kontenjanlarını paylaşınca haberdar eder misiniz
  • Benimki 3.7 değil daha düşük ama 4.3k sıralamam var bana da ankara tıp algoritmasında 98 puan geliyor ben de başvuracağım ama gider miyim bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ateş Hekimoğlu kullanıcısına yanıt
    Gelir hocam size de 98 ile. Ben de 4 e kadar gitmeyi düşünmüyorum belki sonra olabilir. Siz neredesiniz hocam ?

Gidersiniz büyük ihtimalle zaten 8-10 kontenjan açıyor her sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Temmuz 2020; 0:40:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çukurovadayım ben. Başvuru yapsam bile gidip gitmemekte kararsızım pişman olmaktan korkuyorum

çukurova tıp nasıl, memnun musunuz?

• NickimMinaj kullanıcısına yanıt
    Ortam konusunda soru işaretlerim var, kampüs ve imkanlar güzel, sınıf çok kalabalık, eğitim ve hocalar kaliteli ama çok zor

• NickimMinaj kullanıcısına yanıt
    Memnun muyum sorusuna gelecek olursak pek memnun değilim, zorla çukurova yazdığım için kötü yanları iyi yanlarını bastırıyor

• 5k sıralama ile atatürk’e mi gittiniz ?
    Özel bir sebebi ölmeli(aile yanında kalmak gibi filan)
    Aileniz filan artık erzurumda değil herhalde

• yatay geçişte; 2 kere fakülteniz ile ankara tıp fakültesine gidip gelmeniz gerekiyor.

1-) Evrakları teslim etme süreci

2-) Yatay geçiş hakkı kazandıktan sonra " Yatay geçişe engel olmadığına dair belge " fakültenizdeki 2-3 yere imzalatıp yatay geçiş yapacağınız yere vermeniz gerekiyor.

ardından burs veya kredinizin kesilmemesi için KYKya dilekçe vermeniz gerekiyor (genelde e devlette nakil başvurusu yapman lazım 1 ay içinde. ama genelde bu işler 1 ayda bitmiyor)

sonra yatay geçişiniz tamamlanıyor.

Eğer dershaneye kayıt olmadıysanız büyük ihtimalle yaptığınız ortalama ile fakülte 1.si olmuşsunuzdur. Bulunduğunuz şehirde sadece burs transferine izin veren dershaneye yazılın. Yoksa dershane bursu da çöp oluyor.
  • Bu agno nasıl hesaplanıyor bilen var mı

• Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    tüm dönem ortalaması 4 lüğe çevrilmiş hali

ANO 1 yıllık

AGNO(GANO) tüm dönem ortalamasıTIP FAKÜLTESİNDE YATAY GEÇİŞ YAPMAK İSTEYEN VAR MI
    sizce tus mu zor komiteler mi hocam?
  • Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    bazı fakültelerin 4 lük sistemi olmuyor direk 100 lük ortalaması oluyor benim geçen sene öyleydi. O zaman da yökün dönüşüm tablosu kullanılıyor

90 ortalamam vardı. Yök 90 a 3.6 veriyordu. Yatay geçiş yaptım. Yaptığım okul de 4 lük sistem kullanılıyormuş. 90 a 4 ortalama verdiler.
  • Ben hep yok’un donusturme tablosunu kullaniyorlar saniyordum hocam 90’a 4 dediyse iyi olmus o zaman

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.