Şimdi Ara

TIP Yatay Geçiş Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım şimdi benim üniversitemin programı diğer üniversitelerle uyuşmuyor, yani yatay geçiş yaparsam en baştan başlamak durumundayım. Bu sebepten ötürü de 3'ten 4'e geçerkenki zamanda yatay geçiş yapmayı düşünüyorum ki en baştan başlamayayım. Şimdi benim sıralamam 19k, yatay geçiş yaparken 18klık bir üniye geçmek istiyorum diyelim, ilk 3 sınıfın ortalaması mı baz alınır yoksa üçüncü sınıfta yaptığım ortalama mı sadece baz alınır bilmek istiyorum. Ve de dönem birincisi olsam bulunduğum sınıf kademesinde en fazla ne kadar iyi sıralamada bir üniye geçebilirim teşekkürler

• up

• Bu soruyu kendi okulunun öğrenci işlerine ve kayıt yaptırmak istediğin okulun öğrenci işlerine sormalısın.Şimdi sorman gereksiz olur tüm okullarda dönem başladı.Bahar dönemi bittiğinde veya güz dönemi başladığında gel derler muhtemelen.

• Hocam bu program uyuşmuyor meselesi gerçek mi mesela 2 den 3e gecicem baska tipa gecince 1den mi basliyorum bunun şartlari vs. Nereden buluruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • minamina222 M kullanıcısına yanıt

evet doğru

• Nereye gecicen aile yanı rahattır boş vdr

• 4-5-6 da staj vs. Oldugu icin mi bastan baslanmiyor bir de 4 de hem teorik hem pratik yok mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.