Şimdi Ara

MYP ile geçiş hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an tıp fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim myp ile yıldız teknik'te mühendisliğe geçeceğim. Şu andan itibaren okula gitmesem ve devamsızlıktan kalsam bu geçmeme bir engel oluşturuyor mu? Bir de okuduğum bölüm türkçe bu sebeple hazırlık eğitimi almadım ytü'de de istediğim bölüm ingilizce. Bu sebeple de ytü'nün ingilizce yeterlilik sınavına girmem gerekiyor. Eğer geçemezsem başvurum iptal mi oluyor yoksa daha önce hazırlık eğitimi almadığım için orada hazırlık eğitimi alabiliyor muyum? Bilen aydınlatabilirse sevinirim.

• Ayrıca geçen senenin myp sonuçlarına baktığımda sene bazında sıralanmış acaba her sene için kontenjanlar ortak mı yani 100 kişilik bölüm için 30 kişilik açıldıysa bu kontenjanın hepsi bütün seneler için (2024 2023 2022 vb girenler) mi yoksa her senenin kendine özel kontenjanı mı 30?

• hangi sınıfa başvuru yapacağımızı seçiyor muyuz? mesela ben hazırlık eğitimi almadığım için başvuru yaparken hazırlık kısmını seçip ondan sonra iys'ye girip hazırlığı geçersem mi 1. sınıfa başlıyorum? Yoksa 1. sınıf'a başvuru yapmak için dil yeterliliği belgem mi olması lazım? up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.