Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE FİNALLERİ VE RAPOR SAÇMALIĞI !!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün Final sınavımız var arkadaşım ile gidecektim okula ama o hastalandı şimdi bu sabah ve haftasonları günde 2 tane iğne ve ilaçlar ile ayakta duruyor , bildiğiniz gibi etrafta salgında var ve bu iğne ve ilaçlara kesin devam etmesi lazım AMA gel gelelim ki OKUL NE OLURSA OLSUN ÖLSENDE RAPOR KABUL ETMİYOR , Abi anlamadığım o benden daha çok çalıştı hatta ben evde yatarken o devamsızlık olmasın diye okula gidip not tutan tiplerden ama Finalde hasta oldu hayatı kaydı , ya anlamadığım neden böyle bir eğitim sistemi var , farklı sorular ile tedavisi bitince sınav olsa ne olucak anlamış değilim YAZIK giden gençliğine YAZIK !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• büt zaten final yerine geçiyor
    büte girer olay biter bu kadar büyütmenin ne anlamı var
    bu arada arkadaşına geçmiş olsun
  • lalelim kullanıcısına yanıt
    Evet siz yazınca sinirimde geçince o aklıma tam olarak yattı , zaten başka çarede yok kısmet artık o sınavlara girmek zorunda , teşekkür ederim ilginiz için 👍🏻👏🏻.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 25 Ocak 2016; 9:56:36 >
  • kardeş umarım okulda asistanların karşısında da bu şekilde konuşmamışsınızdır final sınavının mazereti bütünleme oluyor zaten neyin raporundan bahsediyorsunuz vize olsa tamam onun mazereti oluyor rapor veriyorsun,final için de okul sana bütünleme veriyor

ayrıca bütünleme yazın değil finallerden sonra yapılıyor nasıl üniversite öğrencisi olmuşsunuz pes
  • malaustası M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim seninle laf yarışına girecek halim yok bir şeyi yanlış söyledim diye hemen yargılaman çok güzel aferin , bu arada finalde rapor kabul edilmemesine kızmamın nedeni aynı şeyi farklı insanlar büttede yaşıyor ondada rapor kabul edilmiyor , benim kızgınlığım herşeyin başı sağlık diyen hocalarımız sağlık üniversitesinde sınavı ve kuralı daha ön planda tutuyor kızdığım nokta bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 25 Ocak 2016; 13:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

kardeş umarım okulda asistanların karşısında da bu şekilde konuşmamışsınızdır final sınavının mazereti bütünleme oluyor zaten neyin raporundan bahsediyorsunuz vize olsa tamam onun mazereti oluyor rapor veriyorsun,final için de okul sana bütünleme veriyor

ayrıca bütünleme yazın değil finallerden sonra yapılıyor nasıl üniversite öğrencisi olmuşsunuz pes

Butunleme ve mazeret sinavlari farkli seyler. Rapor kabul edilmedigi icin ogrencinin sinav hakki gasp edilmis oluyor. But var diye rapor kabul edilmemesinin manasi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha butu duymamissiniz neden bukadar celallendiniz anlamadimki?! Oldu da arkadasiniz but zamaninda da ayaga kalkamiyor. Bir dersten kalirsa hayati falan da kaymaz.

Su konusmaniz resmen hocaya aglayan kiz agzi. Cok yazik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finale girilemeyince bute girilemiyorsa tamam da oyle birsey yoksa celallenmen yersiz

• Ne alaka sadece 3 tane büte girebiliyor? istediği kadar girebilir havada bir liseli kokusu alıyorum ama hayırlısı

• Bütler kaldırılıyor

• Sağlık raporu -Bir adı vardıda unuttum- kabul etmeleri lazım, kıytırık şeyleri kabul etmiyoruz diye kuralları yazmış olmasınlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

kardeş umarım okulda asistanların karşısında da bu şekilde konuşmamışsınızdır final sınavının mazereti bütünleme oluyor zaten neyin raporundan bahsediyorsunuz vize olsa tamam onun mazereti oluyor rapor veriyorsun,final için de okul sana bütünleme veriyor

Butunleme ve mazeret sinavlari farkli seyler. Rapor kabul edilmedigi icin ogrencinin sinav hakki gasp edilmis oluyor. But var diye rapor kabul edilmemesinin manasi yok.

kardeş siz üniversite okuduğunuza emin misiniz
    evet bütünleme ve mazeret farklı şeyler de final sınavının mazereti bütünleme olur
    vize sınavının mazereti vardır zaten bunu okul kabul ediyor bakarsan akademik takvimine mazeret sınav tarihleri diye belirtilir
    ama final sınavı için adamlar sana ekstradan mazeret açacaklar ondan geçemezsen bide büte gireceksin oldu okulu komple senin üstüne yapsınlar

öğrenci eğer final sınavına katılamaz ise babalar gibi bütünleme var buyursun girsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

kardeş siz üniversite okuduğunuza emin misiniz
    evet bütünleme ve mazeret farklı şeyler de final sınavının mazereti bütünleme olur
    vize sınavının mazereti vardır zaten bunu okul kabul ediyor bakarsan akademik takvimine mazeret sınav tarihleri diye belirtilir
    ama final sınavı için adamlar sana ekstradan mazeret açacaklar ondan geçemezsen bide büte gireceksin oldu okulu komple senin üstüne yapsınlar

öğrenci eğer final sınavına katılamaz ise babalar gibi bütünleme var buyursun girsin

Dostum mazeret sınavı ve bütünleme sınavı farklı şeyler. Final sınavından kalıp bütünleme sınavına girmen farklı birşey, final sınavına giremeyip mazeretine girmen farklı birşey.Okulu komple üzerimize yapmaları gerekmiyor hocanın bir sınav kağıdı hazırlaması yeterli birşey. Vizenin mazereti olur finalin mazereti olmaz nasıl bir mantık çözemedim. Mazeret bir nevi yapılan sınavın telafisidir, haklı bir gerekçe ile sınava giremezsen yenisini yaparlar. Bütse yönetmeliğin herkese tanıdığı bir haktır.

Okulumu bu sene bitirdim, 4 sene boyuncada tüm arkadaşlarım mazeret sınavlarına girdiler kimsede bunu engellemeye çalışmadı. Asıl sen üniversite okuduğuna eminmisin? Hakkınız nedir biraz öğrenin, kullanıp kullanmamak size kalmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.