Şimdi Ara

ÖZEL BÜYÜK BİR TIP MERKEZİNDE MUHASEBE SORUMLUSU NE KADAR MAAŞ ALIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
15.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankaranın en büyük özel Tıp merkezlerinden birine muhasebeci pozisyonu başvurusu yaptım. Ön görüşmede 1200-1300 TL talep ettim. Yarın 2.görüşmeye gidecem. Muhtemelen başlayacağım. Mimumum ne kadar kabul edeyim?

Çalışma saatleri haftanın 6 günü 09:00 - 19:30

Not: İşyeri evime 100 metre mesafede :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balci1987 -- 14 Ocak 2011; 22:20:36 >

• Asgari
  • Türkiyenin en büyük özel hastanelerinden birisinden bahsediyorum. Benim arkadaşım tıp merkezinde muhasebede 1800 alıyo
  • özel hastahanede bütün personel temizlikçi şöför hemşire ve hasta kayıt hepside 600 tl-700 tl arası alır

neden sana fazlamı vercekler
  • Büyük hastaneyse zaten tek bir muahsebecisi yoktur onlar ne alıyorsa ortalama Alman lazım bence 1500 iyidir ama bazı şirketler vardır büyüktür dersin ama çalışanına köle muamelesi yapar bu tarz şirket holding vs. Patronlarının şahsen para kazanmasını hiç. İstemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

Türkiyenin en büyük özel hastanelerinden birisinden bahsediyorum. Benim arkadaşım tıp merkezinde muhasebede 1800 alıyo
    Senin arkadaşın biraz yüksekten uçmuş. Kardeşim hastanede memur, kankada eczacı. İkiside uçmuş bu adam diye yorum yapıyor yanımda
  • 1500 talep edeyimmi? Sağlık sektöründe maaşlar iyidir diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • devlet hastanesi olsa 1500 derdim fakat özeller hem az hemde daha fazla çalıştırırlar hiç zannetmiyorum o kadar verceklerini eğer o kadar veriolarsa bile 500 600 le başlar tecrübe olana kadar tecrübe kazandıktan sonra 1000 lira ile 1500 lira arası verirler herhalde bnim bildiğim böyle.
  • arkdaşlar lütfen çocukça cevaplar vermeyelim. asgari ücret zaten 599 lira. Ben en az 1000 lira verirler diye düşünüyorum
  • 600 €
  • sen 1500 yazarsan ve adamlar 1000 verebilecekse ne olur ki ? Maaş bu kabul ediyormusun ediyorsan gel başla demezler mi ?
  • Büyük ihtimal ile asgari ücret veya +100 - 200 lira verirler devlet hastenesinde ablam - eniştem doktor kendileri söylemişlerdi asgari ücret civarında işe aldıklarını sömürüyoruzda demişlerdi
  • 1200-1300 falan iste bence.
  • Tecrüben varmı 2 yıl kadar ve görev tanımın ne olacak ne arıyolar tam olarak.Muhasebecide getir götür yapanda var sadece fatura girende var sorumlu kişide var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

Büyük ihtimal ile asgari ücret veya +100 - 200 lira verirler devlet hastenesinde ablam - eniştem doktor kendileri söylemişlerdi asgari ücret civarında işe aldıklarını sömürüyoruzda demişlerdi

Yalan söylemişler devlet hastanesindeki doktor kimseyi işe alamaz.Personeli devlet gönderir maaşı 1500'e yakın olur.Döner sermaye kalkarsa görürüm o doktorları 2000 lira maaşıyla geçinirken.

• Bu yaz YMM yanında gönüllü olarak staj yaptım tanıdık diye firmaları geziyorduk kontrol amaçlı akaryakı istasyonu 2-3 tane muhasebesine bakan 2 eleman biri 1100 diğeri 900 alıyorduk , giyim firmasının 2 muhasebeci biri 900 diğer asgari ücret alıyordu.Çalışan bir abla özel hastanede muhasebe müdürlüğü yapmış 2500tl maaş alıyormuş ordayken bence sana da 900-1400 arası bir miktar verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0y4n -- 15 Eylül 2010; 14:05:03 >
  • 800 / 3000 arası değişir
  • Senin duymak istediğin 1500 tamam anlıyoruz ama. Burdaki cevap verenler görmüş yada birilerinden duymuş kişiler. Söylediklerindede doğruluk payı var. Tekstil sektöründede iyi para getiren yerler var ama onlarda adamları 600 tlden çalıştırıyor. Özel sektörde ben fazla kazanıyorum al sende kazan işi çok nadir olur. Patronunun çocuğu porsche a biner sense clio ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumid_12 -- 15 Eylül 2010; 14:46:09 >
  • hacı özelde 1500 zor be
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

özel hastahanede bütün personel temizlikçi şöför hemşire ve hasta kayıt hepside 600 tl-700 tl arası alır

neden sana fazlamı vercekler

Hangi hastane dediğin maaşı veriyor merak ettim. O maaşları sadece temizlik personeli alır bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.