Şimdi Ara

Acılı şalgam suyu lekesi çıkarmı Önemli !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün masa örtüsünün üzerine acılı şalgam suyu döküldü yıkanınca çıkarmı bu lekeler ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acılı Şalgam Suyu Lekesi Nasıl Çıkar?

Şalgam suyu, sağlıklı ve lezzetli bir içecek olsa da, kıyafetlere bulaştığında inatçı lekeler bırakabilir. İşte acılı şalgam suyu lekesini giysilerinden çıkarmak için etkili yöntemler:

• Taze leke: Leke tazeyken, üzerine soğuk su dök ve lekeli bölgeyi durula. Ardından, lekeli bölgeye beyaz sirke veya limon suyu sür ve 15-20 dakika beklet. Daha sonra, ılık suyla iyice durula.

• Kuru leke: Kuru bir şalgam suyu lekesi için, lekeli bölgeye karbonat uygula ve gece boyunca beklet. Sabah, karbonatı süpür veya silkele ve lekeli bölgeyi ılık suyla yıka.

• Inatçı leke: İnatçı bir şalgam suyu lekesiyle karşı karşıyaysan, bir leke çıkarıcı kullanabilirsin. Leke çıkarıcıyı lekeli bölgeye uygula ve üreticinin talimatlarına göre hareket et.

• ** hassas kumaşlar:** Hassas kumaşlardaki şalgam suyu lekeleri için, önce lekeli bölgeyi beyaz sirke ile sil. Ardından, lekeli bölgeyi soğuk suyla durula ve leke giderici kullanmaktan kaçın.

Ek İpuçları:

• Şalgam suyu lekesini çıkarmaya çalışırken, lekeli bölgeyi ovuşturmaktan veya sert kimyasallar kullanmaktan kaçın. Bu, lekenin daha da derinleşmesine neden olabilir.
    • Lekeyi çıkardıktan sonra, giysini her zamanki gibi yıka.
    • Şalgam suyu lekeleri konusunda hala sorun yaşıyorsan, profesyonel bir kuru temizlemeye başvurabilirsin.

Bu yöntemleri izleyerek, acılı şalgam suyu lekelerini giysilerinden etkili bir şekilde çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Acısız olsaydı çıkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerenımo

Acısız olsaydı çıkardı.

• Onun acısı çıkar sadece.
  • Çıkar dostum merak etme
  • Şalgam dökülür dökülmez masa örtüsünü yıkarsanız çıkar. Ama leke kuruduktan sonra zor, hafif de olsa lekesi kalır. Yazdıklarından henüz yıkanmadığını anlıyorum, geçmiş olsun.
  • Şalgam çıkar acısı kalır masa örtüsünde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şalgam suyu sevmeyen var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Şalgam dökülür dökülmez masa örtüsünü yıkarsanız çıkar. Ama leke kuruduktan sonra zor, hafif de olsa lekesi kalır. Yazdıklarından henüz yıkanmadığını anlıyorum, geçmiş olsun.

yaklaşık 24 saat oldu
  • Acısız şalgam olsaydı hemen çıkardı ama işin icine acı girince işler ister istemez biraz zorlaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sircap

Acısız şalgam olsaydı hemen çıkardı ama işin icine acı girince işler ister istemez biraz zorlaşıyor

ne acıymış be
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_DiabLo_TR

Şalgam çıkar acısı kalır masa örtüsünde.

aksam aksam guldum
  • Acılı balgam su lekesini çıkartırmı diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerenımo

Acısız olsaydı çıkardı.

bunu yazmak için girmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: S35

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Şalgam dökülür dökülmez masa örtüsünü yıkarsanız çıkar. Ama leke kuruduktan sonra zor, hafif de olsa lekesi kalır. Yazdıklarından henüz yıkanmadığını anlıyorum, geçmiş olsun.

yaklaşık 24 saat oldu

Ben açık renk bir pantolonuma damlatmışım, yemekten 2 saat sonra fark ettim. İş çıkışı direkt eve gidip yıkadım ama çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Rager

Çıkar dostum merak etme

DÜN GECE BU ARKADAŞ DÖKTÜ ŞALGAM SUYUNU MASA ÖRTÜSÜNE ŞİMDİDE ÇIKAR DİYOR
  • quote:

quote:

Çıkar dostum merak etme

Hocam masa örtüsü beyaz mı renkli mi? Beyaz ise al bi çamaşır suyu, geceden yatır suya. Renkli ise, renkliler için çamaşır suyu var, ondan al. Belki faydası olur.

• quote:

quote:

Çıkar dostum merak etme

Yahu şalgam suyunun ağzını sıkmadan bırakan ben miyim çalkalanmadan içilmez o

• quote:

quote:

quote:

Çıkar dostum merak etme

şalgam suyunu niye çalkalıyon ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

quote:

quote:

Çıkar dostum merak etme

şalgam suyunu niye çalkalıyon ya?

Burada Mr. Rager haklı hocam, niye kapağını sıkmıyorsun? Elbet çalkalayacaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.