Hep ismini duyuyordum. Ama daha önce hiç içmedim. Bugun Bimde gezerken gözüme çarptı. Berk Tomurcuk Bergamotlu çay(100 gr .) fiyatıda bayağı uygundu aldım bir adet akşam deneyeceğim. Bakalım nasıl bişey. Deneyen varsa görüşlerini alabilir miyim.
Birde kullanım talimatında 1 kg siyah çaya karıştırın yazıyor. Eğer tadı iyi değilse 1 kg çay boşa gitmesin demliğe iki çay kaşığı atsam yeter mi ?
up up
Kokusu hoş diğer çay çesitlerine nazaran biraz daha tatlı bir çay çeşidi. Ben Rize Turist + Seylan + Tomurcuk harmanlayıp içtiğim için bergamot bana biraz garip geliyor. Malum Seylan çayına alışanlar diğer çay türlerini içemiyorlar.
anladım deniycem bakalım iftardan sonra. Hatta akşam ben yapıyım çayı evdekilerin görüşlerini de alıyım. :D
daha çok görüş
ben bergamot aromasını çok severim ama sadece bergamotlu çay kullanmam genelde, diğer çaylarımın içine bir tane demlik poşet bergamotlu çay atarım, lipton'un bergamotlu doğu karadeniz çayı var bardak poşeti sallama içersem onu içerim çok hoş bir tadı ve kokusu var ... kısacası ben berk'in bergamotlu çayı olduğunu bilmiyodum, bilsem alırdım :)
Tomurcuğu normal çay demler gibi kullanmıyorsun, ben orta boy çaydanlığa oranla bir yemek kaşığı normal çay 1 yemek kaşığı tomurcuk koyuyorum. Ben içtim baya güzeldi içtikçe içesim geldi. Ama senin damak tadını bilmem belki beğenmezsin.
Tomurcuğu normal çay demler gibi kullanmıyorsun, ben orta boy çaydanlığa oranla bir yemek kaşığı normal çay 1 yemek kaşığı tomurcuk koyuyorum. Ben içtim baya güzeldi içtikçe içesim geldi. Ama senin damak tadını bilmem belki beğenmezsin.
demliğe ufak bir kaşık koymak yeterli gerçekten çayı sevmem ama tomurcuk bergamot biraz daha içilebilir geliyor
kokulu çay diye geçer, çaya farklı bir aroma veriyor. Ben fazla çay içmediğimden arada sırada içersem Bergamot içiyorum.
Görüşleriniz için ayrı ayrı teşekkürler. Bende çayı pek sevmem. İçtikten sonra bende yorumlarım... :D
bayılırım, çok güzeldir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme