Şimdi Ara

Bowling fiyatları nasıl (Ankara)??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onerebileceginiz soyle 3-4 kişi gidilip 3-4 oyun oynanip memnun ayrilacagimiz neresi var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Bowling Fiyatları

Ankara'da bowling oynamak isteyenler için farklı fiyat seçenekleri bulunmaktadır. Bowling fiyatları, seçtiğiniz bowling salonuna, oyun süresine ve hafta içi/hafta sonu olmasına göre değişebilir.

Ankamall Bowling Fiyatları 2022

Ankara'nın en popüler bowling salonlarından biri olan Ankamall Bowling, farklı fiyat seçenekleri sunmaktadır:

• Hafta içi: 18:00'e kadar olan saatlerde oyun başına 25 TL
    • Hafta sonu: 18:00'den sonra olan saatlerde oyun başına 30 TL
    • Özel günler (bayram, tatil): Oyun başına 35 TL

Diğer Bowling Salonlarının Fiyatları

Ankamall Bowling'in yanı sıra Ankara'da birden fazla bowling salonu bulunmaktadır. Bu salonların bowling fiyatları da değişkenlik gösterebilmektedir. Örneğin:

• Cosmic Bowling: Hafta içi 20 TL, hafta sonu 25 TL
    • Mega Bowling: Hafta içi 22 TL, hafta sonu 27 TL
    • X-Bowling: Hafta içi 23 TL, hafta sonu 28 TL

Fiyatları Etkileyen Faktörler

Bowling fiyatlarını etkileyen bazı faktörler şunlardır:

• Salonun konumu: Merkezi konumdaki bowling salonları genellikle daha yüksek fiyatlar sunar.
    • Oyun süresi: Daha uzun oyun süreleri genellikle daha yüksek fiyatlara karşılık gelir.
    • Haftanın günü: Hafta sonları ve özel günlerde bowling fiyatları daha yüksek olma eğilimindedir.

Bowling oynamadan önce, seçtiğiniz bowling salonunun güncel fiyatlarını kontrol etmeniz önerilir. Böylece bütçenize uygun bir seçenek bulabilir ve eğlenceli bir bowling deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Armada rollhouse. Ortam ve zemin güzel. Internetten fiyatlara bakabilirsiniz. Gencturkcell varsa hafta içi bir oyun fiyatına 2 oyun oynuyorsunuz. Hafta içi saat 6 dan önce 8 lira, 6 dan sonra 10 liraydı bir oyun. Haftasonunu bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    peki oynayacak herkesin mi gencturkcelli olmalı? Kentpark nasil biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

peki oynayacak herkesin mi gencturkcelli olmalı? Kentpark nasil biliyor musunuz?

Hayır hocam birinin gencturkcell li olması yetiyor. 10 kişi gidip 20 oyun da oynayabilirsiniz. Yeter ki tek şifre için hattinizdan çekilebilecek 40 kuruş olsun. (Şifre için gönderilen her sms in 40 kuruş ücreti var) Uyarmış olayım, gencturkcell li arkadaş eksilerde gelmesin.

Kentparkı bilmiyorum maalesef.

• KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    ben genel olarak pahalı buluyorum,gecen firsat koduyla taurus taki avm ye gittik kisi basi 1 oyun 6,90. uc kisi oynadik bence pahalı, oyun ucreti katılımcı sayısından bagimsiz olmali veya saatlik ucret falan olmalı.Bilmiyorum var mıdır boyle yerler siz ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

ben genel olarak pahalı buluyorum,gecen firsat koduyla taurus taki avm ye gittik kisi basi 1 oyun 6,90. uc kisi oynadik bence pahalı, oyun ucreti katılımcı sayısından bagimsiz olmali veya saatlik ucret falan olmalı.Bilmiyorum var mıdır boyle yerler siz ne düşünüyorsunuz?

Ben de pahalı buluyorum hocam ama artık her şey pahalı. Bir lazer arenaya yarım saat için 20 lira veriyoruz.

Başka bildiğim bowling salonu yok benim. Ama Armadaya giderseniz pişman olmazsınız. Siz uplamaya devam edin ben de takip ediyorum konuyu.

• gecen kacis oyununa firsat sitesinden saatlik 49tl verdim ,hem bitiremedik hem de sinir bozucu,sacma geldi. ha bir daha gitmem ama. Talep var ki pahali satiyorlar, isletmeciye de bisey diyemiyorsun.Gercekten disari adim attigin an yeme icme,aktivite acayip pahalı.sinema biletiyle ayni paraya mısır aliyorsun. Bir doner fiyatina bir bardak içecek icebiliyorsun. Insan menuye bakarken cekiniyor valla, hic hos degil kirpilmak. Kirpilma diyeceksiniz yapacak aktivite yok güzel ülkemde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.