|
Bildirim
|
1-Amerika'da geçen yaz bulundum. Ps4 şeridi vardı bu 1.
2.velev ki yok. Oyun kutusunun üstundeki çiziklerden hemen anlaşılıyordu. 3. Zaten suç sizin değil sizin gibi spotçulara bizi mahkum eden vergi sisteminde. 4.elimden geldiğince çevremde ve psn'de tanıştığım arkadaşlarıma sizden alışveriş yapmamasında uyardim. Benim içim rahat gönl rahat. İsteyen sizden alır almaz. Ben tecrübelerimi yazdım. Hala da lafımın arkasındayım. Hayır bir de karalama kampanyası yazmışsın seni niye karalayayım elime ne geçecek. Pardon ben karşına dükkan açacağim ondan karalıyorum... Tecrübemin arkasındayım. Herkese iyi forumlar. |
Bırakın bu işleri. Tabii ki de paketliyorsunuz. Ps4 şeritli paketler dışında paketlenmiş oyunları sıfır diye satmaya çalışıyorsunuz. Bildiğin kutuya zarar bile verilmişti. 12 yaşındaki çocuk bile biliyor hiç paketi açılmamış kutulardaki pakette ps4 şeridi olduğunu çocuk kandırmayın.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PORSCHESİNİ SATAN ADAM -- 20 Şubat 2015; 10:03:18 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fateeh33 -- 23 Mart 2015; 17:43:35 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 23 Mart 2015; 18:50:04 > |