Şimdi Ara

Konsol Kulubü güvenilir mi ve nasıl bulurum ? Şirinevlerdeki ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1. Ben kimseyi zan altında bırakmadım. Bırakmam da.

2.Oyunun kutusunun üstündeki çizikler apaçık ortada idi.

3.Kutunun arkasındaki kısımdaki naylonda bozulma kutunun paketi ile birleşmiş şekilde idi ya da arkasındaki plastik kısım bir şekilde büzüşmüş bozulmuştu.

4.Shadow of Mordor ile NBA 2k15 takas ettim. Yüzüne söyledim bu oyun sıfır değil ki diye. O da bana burada yazdıklarının hiç birini söylemedi ( tabii eğer konuştuğum kişi o ise ) sadece hayır sıfırdır dedi. Bende neyse tamam dedim takası yaptım çıktım. Paketini yolda açtım kutunun plastik kısmındaki çizikleri görünce zaten anladım ama hiç uğraşmadım.

5. Sadece tecrübemi paylaştım. Zan altında bıraksam benim bundan avantam ya da kazancım ne olacak ?

Burası özgür bir platform. Ben tecribemi paylaştım alan alır almayan almaz. Bilip bilmeden zan altında bırakıyorsun demen biraz saçma olmuş hayır bir de terbiye sorgulamışsın.

Ben çevremdeki bütün arkadaşlarıma uyarımı yaptım. onlarda incelediler benim ile hem fikir oldular. İsteyen alır isteyen almaz bu beni ilgilendiren bir şey değildir. Bir daha terbiyemi sorgulamadan önce düzgün bir şekilde tartışmanızı rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

Hocam oyunu getirecek kendi kanalınız olmazsa tutunamazsınız.
    toptancının getirdiği oyundan kimse para kazanamaz :)

Bizim ürünlerimizi kendimiz temin ediyoruz

Anladığım kadarıyla dükkan sahibi sizsiniz? Ben kötü yorumları falan bi kenara bırakıp sorucam. Elinizde şuan BF4 Premium var mı ps4 için. Şu oyunu alayım artık sıkıldım Nereyi bulsam ordan alışveriş yapmayın diye yorumlar görüyorum sıkıldım harbiden.

Edit: Zaten her gün işe gitmek için şirinevlerden geçiyorum. Hafta sonu uğrar alırım. Ama bana Burger King'in ordan tarif edin orayı biliyorum bir tek

Selam

BF 4 Permium 1 tane getirdim 3.bölgeydi oda ama şuanda kalmadı maalesef Bulabilirsem size haber veririm

şimdi size gelelim @f.kasap
    Güven hassas birşeydir.Burası özgür bir platform olabilir ama bildiğiniz gibi bir insanın özgürlüğü diğer insanların özgürlüğünün sınırlarına kadardır.
    Şimdi madem ikinci eldi neden söylemediniz bize ?
    Güven dedim çünkü insanlar google ı açık Konsol Kulübü kimdir nedir yazıyor.sonra böyle gereksiz ve yanlış yorumları görüp inanıyorlar maalesef.
    Şimdi kutu çizik olabilir çünkü her oyun yurtdışından gelirken kutulu gelmiyor.Özel mesajla ayrıntıları merak edenlere anlatabilirim.Oyunlar kutulu gelmediği için bazı oyunlar burada kutulanabiliyor.Oyun sıfır ise jelatinleniyor
    Ama ikinci el oyunlara jelatin diye birşey sözkonusu değildir.
    Ayrıca şunuda bilmenizi isterim Kişilerdir güvenilir olan Kurumlar değil.Ben yıllardır bu işi yapıyorum ps2 nin sonu ps3 ün başından beri
    Mağaza olarak yeni olabiliriz fakat yıllardır bizi bilen müşterilerimiz,arkadaşlarımız veya muhabbetimiz /online platformlardan tanıyan arkadaşlar zaten bilir veya bizi bile savunurlar.Çünkü GÜVENİRLER .
    Ben ordaysam zaten öyle birşey olamaz.Diğer arkadaşlar olsaydı onlarda en az benim kadar yardımcı olurdu buna eminim.

Ayrıca Şunuda söyleyeyim , ben zaten 2.elini satıyorum çatır çatır,beni ikinciel oyun gelsin de ara diye numara bile bırakıyorlar.alış fiyatlarımız da belli.sattığımızda.
    Daha neden paketleyip satayım.Şükürler olsun öyle birşeye tenezzül bile etmem,ihtiyacım yok.Ayrıca kul hakkı diye birşey var.Akıl var mantık var 3-5 kuruş için yüzlerce milyarlık yatırımı mı veya itibarımı mı zedelettireyim ?

Ayrıca hani belki bir yanlış anlaşılma olmuştur,kötü davranmıştır bi müşteri temsilcisi veya başkabirşey olmuştur, numaralarımız var ,mail adresimiz,sosyal medyada heryerde mevcuduz.
    şahsi telefonumu da verdim.Neden arayıp söylemiyorsunuz ki.biz öcü müyüz, sahtekar mıyız.Memnun değilsen getir iade de alalım oyunu verdiğimiz paradan .sorun değil . 3-5 liralık hesapların peşinde değiliz.

Bugün facebook da bile 10.000 e yakın insan takip ediyor bizi.En az 3te biri bizden en az 1 kere alışveriş yapmış insanlar.
    Hani şunu anlarım , alırsın seni kandırırz,gelirsin birde bizene deriz ,ilgilenmeyiz,çirkeflik yaparız , sizde gelip yorum yaparsınız.Haklısınız.O zaman özgürsünüz ama bu yaptığınız hoş değil.

Amerika daki oyunun jelatini hakkında ısrarla söylüyorum jelatin YOK . ben ayda 2 kez amerika ya gidip geliyorum hocam.En az diyorum.Ayrıca Dubai Hong Kong ve bengezi merkezlerde de SIFIR Amerika dan gelme NTSC yani 1.bölge (bazıları ALL yazar) artık 1 yazmıyor, ve tamamı PS4 jelatinsizdir.hatta hatırlarsam birdahaki gittiğimde yani ay sonu çekip gösteririm gamestop da bestbuy da vs

• fateeh33 kullanıcısına yanıt
    Ben hala düşüncemi savunuyorum ve yanlış bir şey de söylemiyorum. Beni diğer referanslarınız alakadar etmez. İsterse 20.000 takipçiniz olsun benim tecrübe edindiğim olayı değiştirecek mi ? MediaMarkt'ın 50k takipçisi var diye güvenmek zorunda mıyız? Hayır tabii ki de. Ben özgürce ifade ediyorum. Sizde ediyorsunuz ama gereksiz ve yanlış diyemezsiniz. Bende size yalancısınız diyemem. Yazimi okuyorsanız ben orada söyledim bu oyun sifır değil diye. Ama satıcı hayır sifir dediği halde aldım ve kutudaki çizikleri gördüm uğraşmadım uğraşmam da. Amerika'dan aldığım her oyunda jelatin vardı. Gamestop'tan aldım 4 değişik oyun. Gelecek yaz bende gideceğim bende atarım ss hiç sorun değil. Ben buradaki arkadaşlara da söylüyorum benim tecrübem bu. İster alırsınız ister almazsınız. Hatta Amerika'dan Türkiye'deki arkadaşlarıma da şakasına unboxing videoları bile yapmıştım. Jelatinli oyunlardı. Ben zaten 3-5 TL'de olsam orada zaten bu oyun ikinci el dediğimde oradaki arkadaşın bana hayır sıfır demesine rağmen oyunu almazdım. Benim için bu sorun değil. Benim için yaşadığım şey önemlidir. Yine üstüne basa basa söylüyorum size yalancı ya da sahtekar yakıştırtması yapmadım. Tamamiyle yaşadığımı anlattım ve hala da kendi fikrimi savunuyorum. Sizde savunuyorsunuz bu normal bir şeydir.ayriyetten hoş değil diyorsunuz da bana göre de sizin yaptığınız hoş değil. Size iyi satışlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 23 Mart 2015; 20:20:39 >

• Jelatinsiz demedim ben zaten PS4 jelatini, şeridi yok dedim.
    Söylüyorum halen şüpheniz varsa iade garantisi bile veriyorum.
    Neyse siz bilirsiniz.Ben açıkladım .
    Size de iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fateeh33 kullanıcısına yanıt
    Oyunu çoktan takas ettim. Kutusu var sadece elimde o da dediğim gibi kutudaki plastikteki yanık gibi ya da değişik bir büzüşmeden dolayı eski oyunla değiştirdiğim içindi. Zaten oyun olsa da iade gibi birşey yapmam gereği yok.

Teşekkürler.
  • Ben bir kere Fifa 15 aldım sıfırdı oyun jelatini de vardı en ucuz oradaydı oradan almıştım ben de dükkan da hala aklımda oyun alırsam oradan alırım. Ben bir güvensizlik hissetmedim şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Bırakın bu işleri. Tabii ki de paketliyorsunuz. Ps4 şeritli paketler dışında paketlenmiş oyunları sıfır diye satmaya çalışıyorsunuz. Bildiğin kutuya zarar bile verilmişti. 12 yaşındaki çocuk bile biliyor hiç paketi açılmamış kutulardaki pakette ps4 şeridi olduğunu çocuk kandırmayın.

şirinevler işte .nedense hiç şaşırmadım. oranın eski halini yaşı yeten arkadaşlar biliyordur zaten. o malum yerleri kaldırdılar ama zihniyet aynı.hap yap para kap.gerçi istanbul un her yeri aynı.
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın fakat bende buradan yeteri kadar alışveriş de yaptım takas da yaptım gayet güvenilir ve hiç sıkıntı yaşamadım ki ben biraz pimpirikli bir insanım, bazı insanlar takıntılı ön yargılı olabiliyor burada da o durum yaşanıyor anladığım kadarı ile, ilk ps4 bimeksden aldım kutusu açık deforme olmuş halde geldi muhtemelen iade üründü, internetten aldığım için bende iade etmek için günlerce uğraştım zira ne değişim yapıyorlar ne iade, en sonunda bir şekilde iade ettim fakat bu tarz yerleri spot diyip geçmeyin bir çok büyük mağazadan daha fazla ürünlerinin arkasında duruyorlar.
  • Destny aldım 2.el colleksion sorunsuzdu ve10 lirada indirim yaptı ,ama bundle xbox one yi satmadığını söyledi..amerikaya 2 kez gidiyosanız alın 1 2 tane güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de oyun alma ve takas için arkadaşları tercih ediyorum. Memnunum.

Bir de rakipleri gibi oyun takas fiyatlarını yazdıkları bir internet sayfaları olsa herşey daha şeffaf olacak.

• Arkadaşlar merhaba ps bölümü olsada size sormak istedim konsol kulubunden xbox one 2. el 1000tl ye alınır mı teşekkürler
  • Son gidisimde 1 hafta once cikan cod bopss 3 ile o gun cikan star wars takasina 90 tl istedi o gun bu gundur alis verisi kestim.. Halbuki 300 400 liralik alisveris yapiyordum..2..3 ayda

• quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

Son gidisimde 1 hafta once cikan cod bopss 3 ile o gun cikan star wars takasina 90 tl istedi o gun bu gundur alis verisi kestim.. Halbuki 300 400 liralik alisveris yapiyordum..2..3 ayda

bir de buraya bakın

http://www.kegames.net/oyunhesaplayici.aspx
  • amazondan alın ebayden alın shoptodan alın ama bunlardan almayın kan emici bu spotcuların hepsi
  • 200 liraya oyun alırsin 1 hafta sonra götür 40 liraya sayar sonra onu jelatinleyip tekrar 200 liraya satar spotçu eşittir budur

• Son gelişmeler nedir
  • Cilduz C kullanıcısına yanıt
    Konsol Kulubünden birkaç kez alışverişim oldu internet sitelerinden oyun almıştım. Bir keresinde sipariş geçtiğim oyunun sıfır versiyonu stoklarında kalmadığı sadece 2.el olarak kaldığını söyleyerek hemen benimle iletişime geçmişlerdi. Ben de sorun olmayacağını 2.el gönderebileceklerini söylemiştim. Oyun kutusunun içine ödediğim sıfır oyun parasının farkını koyup göndermişlerdi ve bu davranışlarıyla güvenimi kazandılar Yani ne var bunda paranın fazlasını tabi göndermeleri lazım diyebilirsiniz ama hiç lafı ikiletmeden, uzatmadan hemen fazlasını iade etmeleri güzel bir davranış bu gibi durumlarda her yer böyle olmayabiliyor.

• ben de ps4 sahibiyken bütün alışverişimi buradan yaptım bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. onlarca kez oyun alıp takas ettim, ekstra gamepad'ler satın aldım ve 0 problem. şimdi yine konsol bakıyorum, yine buradan alacağım. onlarca kez güvenimi kazanmış bir yer sonuçta. sahipleri ve çalışanlar da hem oyundan anlayan hem de bizim yaş olarak akranım olan kişiler. ben herkese tavsiye ederim...
  • Kendilerine Xbox One S cihazımı kargoyla gönderdim. Kontrol edip ücreti hesabıma aktardılar. Tereddüt etmeden alışveriş yapılabilir.

• konsol kulübü whatsapp hattından almak güvenilirmidir acaba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.