Şimdi Ara

Ps4 Bluetooth Kulaklık Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
32.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi, bildiğiniz üzere ps4 bluetooth kulaklıkları desteklemiyor. Bende dedim ki gittim 150 liraya kulaklık aldım ve ben bunu ps4 te kullanamıyacaksam ne yararı var?

Mesela PC nizde Bluetooth yok ne yaparsınız? Gidip Bluetooth alıcı alırsınız. Bende burdan yola çıkarak dedim ki eğer ben bu alıcıları ilk önce pc ye takıp kulaklığı tanıttıktan sonra ps4e takarsam otamatik olarak aktif olur (sanırım). Ama maalesef deneme şansım olmadı. Eğer elinde olan veya deneme şansı yani bu aletleri bir yerden bulabilecek olanlar deneyebilirse çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4'te Bluetooth Kulaklık Kullanma

PS4, yerel olarak Bluetooth ses cihazlarını desteklemez. Ancak, belirli adaptörler veya aksesuarlar kullanarak PS4'üne Bluetooth kulaklık bağlayabilirsin.

Gerekli Adaptörler

• Bluetooth Vericisi: Bu cihaz, PS4'ünün optik ses çıkışına bağlanır ve Bluetooth sinyaline dönüştürür.
    • USB Bluetooth Adaptörü: Doğrudan PS4'ünün bir USB portuna takılan ve Bluetooth bağlantısı sağlayan bir adaptördür.

Bağlantı Adımları

1. Adaptörü bağla: Bluetooth vericisini veya adaptörünü PS4'üne bağla.
    2. Kulaklığı eşleştir: Bluetooth kulaklığını, adaptörün talimatlarına göre eşleştir.
    3. Ses çıkışını ayarla: PS4'ünün Ayarlar menüsüne git, Ses ve Ekran'ı seç ve Ses Çıkışı Cihazı olarak adaptörü seç.

Önemli Notlar:

• Tüm Bluetooth kulaklıklar PS4 ile uyumlu olmayabilir.
    • Bazı adaptörler, oyun içi sohbet desteği sunmaz.
    • Bluetooth kulaklıkların kullanımı, kablolu kulaklıklara kıyasla gecikme yaşatabilir.

Alternatif Çözümler

Bluetooth kulaklık kullanmak istemiyorsan, aşağıdaki alternatifleri düşünebilirsin:

• Kablolu Kulaklıklar: PS4 denetleyicisine veya doğrudan konsola bağlanan kablolu kulaklıkları kullanabilirsin.
    • USB Kulaklık Seti: Harici bir ses kartına bağlanan ve düşük gecikme sağlayan USB kulaklık setlerini kullanabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Denediniz mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar aliexpressten Ps4 Bluetooth dongle aldım (ilerhoca nın önerdiğiniz benzeri) ses kalitesi biraz kötü çok mükkem bir şey beklemeyin ama onun dışında çeşit gücü olsun gerçekten iyi çalışıyor. Bunun yanında mikrofon o yöntem ile çalışmadığından düğme gibi küçücük bir mikrofon da çıktı içinden, onu da direk ds4 e takıyorsunuz. Bu mic in kötü yanı ise ds4 joysticklerinden gelen tıkırtılar arkadaşlarınızı biraz rahatsız edebiliyor, mikrofon hassasiyetini düşürünce biraz daha iyi oluyor ama arkadaşlarlarınızın sizi duyabilmek için ds4ü biraz yakın tutmalısınız.

https://m.tr.aliexpress.com/item/32843984888.html?spm=a2g0n.orderList.0.0.126bb75215ZtIw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-Rexha -- 18 Mart 2018; 23:55:34 >

• Şunu deneyin bir de

www.sosyobilgi.com
    PS4’de Bluetooth Kulaklığı Cihaza Bağlamak (Wireless)
    https://www.sosyobilgi.com/ps4de-bluetooth-kulakligi-cihaza-baglamak-wireless.html

• Eskiden tüm Bluetooth kulaklıkları destekliyordu sonra Sony uyandı ve engelledi malisef kendi lisanslı kulaklığını satmak için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony kadar emici şirket yok. Tam bi japon kafası. Aga istediğim kulaklığı kullanırım sanane? Para saydık aldık neymiş desteklemiyormuş. Sınırlama koyan şirket ölmeye mahkum şirkettir....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.