Şimdi Ara

Kablolu kulaklığı Bluetooth kulaklığa çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde sennheiser marka bir kulaklık var ve bunu kablosuz kulaklığa çevirmek istiyorum.

https://www.direnc.net/bluetooth-40-ses-alici-modulu-stereo?gclid=Cj0KCQiAgomBBhDXARIsAFNyUqNoA6dHmpq0OA2wNoCqnpVXXtjfCez4ExaJ4giY515u6mtkt_f4Jp0aAu2fEALw_wcB

bu linkteki ses kartı işimi görürmü ve aynı zamanda bataryamı karta göremi yoksa kulaklığa göremi seçmem gerekiyor. Bataryayı şarj etmek içinde ayrıca bir kart gerekiyor bildiğim kadarıyla . Bunun için önerileriniz varmıdır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoraaOmuzlu -- 9 Şubat 2021; 20:14:28 >

• linkteki modül çöp.

CSR8635 çipli modül kullan. ses kalitesi iyidir. bataryayı ise eski nokia cep telefonu bataryalarından herhangi birini kullanabilirsin.

• Şarj için bunu kullanabilirsin, tip c ve micro seçeneği var. Bu sitede stok yokmuş ama diğer sitelere bakarsın, illa birinde vardır. Kart fabrikadan 1A'e ayarlı geliyor. Uzerindeki direnç değiştirilerek akımı düşürülebilir. Datasheetinde gereken bilgi mevcut.

https://www.direnc.net/
    TP4056 18650 Lityum Pil Şarj Modülü USB Tip-C Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
    https://www.direnc.net/tp4056-18650-lityum-pil-sarj-modulu-usb-tip-c

Linkteki modülün ses kalitesi kötü. Aynı sitede kırmızı PCB'li kare şeklinde olan modül var. O bundan daha iyi, illa alacaksan onu al. Modüllerde nsarj özelliği olmaz, şarj devresini ayrı alacaksın. Yukarıda linkini verdim birinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Şubat 2021; 18:27:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzer bir işlemi ben de eski sony kulaklığa düşünüyorum, elimdeki bluetooth modülünün kendi pili var ama çok küçük bir pil. Kulaklığı uzun süre besleyemez diye düşünüyorum. Bakalım artık ne yapacağız. Sağ tarafa pili sol tarafa da modülü yerleştiririm diye düşündüm şimdilik.

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Lityum iyon pil ve şarj devresi al. Modülün kendi uzerindeki şarj devresi küçük pile göre yapıldığı için büyük pil takılınca şarj süresi oldukça uzayacaktır.
    Bir tarafa BT modülünü, diğer tarafa pili ve şarj devresini yerleştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 13 Mart 2021; 12:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Lityum iyon pil ve şarj devresi al. Modülün kendi uzerindeki şarj devresi küçük pile göre yapıldığı için büyük pil takılınca şarj süresi oldukça uzayacaktır.
    Bir tarafa BT modülünü, diğer tarafa pili ve şarj devresini yerleştir.

Modülün üzerinde şarj devresi mevcut hocam. O konuda sorunum yok. Kulaklığın kasası çok dar, bakalım nasıl çıkacağız işin içinden.  

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Ben yok demedim ki. O modülün üzerindeki şarj devresinin akım çıkışı kendi küçük piline göre ayarlıdır muhtemelen. Siz büyük pil takarsanız yavaş şarj edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 15 Mart 2021; 14:33:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Ben yok demedim ki. O modülün üzerindeki şarj devresinin akım çıkışı kendi küçük piline göre ayarlıdır muhtemelen. Siz büyük pil takarsanız yavaş şarj edebilir.

En iyisi bugün orijinal pili ile kulaklığa ne kadar şarj dayandığını test ettikten sonra işe başlamak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.