Şimdi Ara

Mikrofonu Kaliteli Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür araştırma yapıyorum ama bulduğum kulaklıkların mikrofon kalitesi çok kötü, dijital ses gönderiyor karşı tarafa... Müzik için değil sadece telefon görüşmeleri için kullanacağım bu yüzden mikrofon önemli. Bulduklarımın linkini buraya bırakayım.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic : Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic - Beyaz Fiyatı (hepsiburada.com)

Xiaomi Airdots Pro 2 : Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic - Beyaz Fiyatı (hepsiburada.com)

Bu iki kulaklığında incelemelerinde mikrofon testi iyi denmesine rağmen kötü.

Silikonlu kulaklıkları sevmiyorum ama bu kulaklıklar harici de silikonsuz tek airpods kalıyo o da 1200TL... Sırf telefon görüşmesi için bu kadar parayı vermek gereksiz geldiğinden almak istemiyorum.

Silikonlu olarak da bunu buldum ama bununda mikrofon kalitesi berbat : TaoTronics SoundLiberty 53 PRO USB-C Şarj Kılıflı Dört Fiyatı (hepsiburada.com)

Finalde durum şu ki sanırım silikonlu sevmesemde silikonsuzlarda doğru dürüst bişey bulamadığımdan silikonlu almaya mecbur kaldım. Bulamazsam apple'ın orjinal kablolu kulaklıklarından alıp köşeme çekilcem mecbur ama kablosuz olması beni baya bir rahatlatacağından son kez forum halkına sormak istedim.

Kullanan veya bu işlerden anlayan birisi var mı acaba bana 300 liraya kadar bi kulaklık önerin be kardeşlerim.

• Buldun mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım.

Bir model bulduysan paylaş lütfen

Zoom toplantılarında kullanmak için mikrofonu guzel silikonsuz bluetooth kulaklığa ihtiyacım var.

300 400 e kadar çıkabilirim.

airpods gibi veya enseden kabloyla birleşen modeller olabilir. kulağa giren kısım airpods gibi silikonsuz olmalı.

Tavsiye verebileceklere şimdiden teşekkürler

• Huawei Freebuds 4i
    Oneplus Buds Z
    Edifier Tws 330 ve marka olarak Jabra lara bakın, bi inceleyin.. Ben de bu aralar müzik için tws kulaklık arıyorum, aynı şekilde pahalı olmayacak.. Sony wfxb700, anker Soundcore Life lara bakıyorum ama hala araştırıyorum, hayırlısı bakalım. İş müzik dinlemek olunca daha hassas araştırıyor insan.. Taotronic, haylou, soundpeads gibi markalar güzel ama sağlam markalar değil bana göre o yüzden iş zor... 👍🏻

• Müzik ve konuşma için Mx 850 TL bir kulak içi kablosuz kulaklık önerir misiniz lutfen

• Huawei FreeBuds 4i / Jabra Elite 65t / Anker SoundCore Life Dot 2

Bu 3 kulaklık arasında kararsız kalmış durumdayım bende.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.