Bildirim
Xbox one s bluetooth kulaklık bağlama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o bir çözüm tabi... diğer bir çözüm de mikrofonlu 3.5mm kablo almak... bu sayede bluetooth adaptörün şarj derdinden kurtulursun :)
örnek ürün:urun.n11.comYüksek Kalite Mikrofonlu Aux Kablosu 3.5 Mm - n11.comhttps://urun.n11.com/cep-telefonu-kulaklik/yuksek-kalite-mikrofonlu-aux-kablosu-35-mm-P391225488
-
Hocam kablonun kendisinde mi mikrofon var? İyiymiş ama bluetooth ile bağlanmak daha çok işime gelir hocam. O yöntem konusunda bilginiz var mı hocam?quote:
Orijinalden alıntı: GCGorusu
o bir çözüm tabi... diğer bir çözüm de mikrofonlu 3.5mm kablo almak... bu sayede bluetooth adaptörün şarj derdinden kurtulursun :)
örnek ürün:https://urun.n11.com/cep-telefonu-kulaklik/yuksek-kalite-mikrofonlu-aux-kablosu-35-mm-P391225488
Kulaklığımın zaten 60 saate kadar şarj süresi var, şarj konusunda sıkıntı yaşamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 2 Nisan 2020; 12:26:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bt adaptör ile kulaklığı gamepade bağlamanız gerekecek ve bu tip adaptörleri ya prize bağlamanız gerekir, ya da şarjı o kulaklık kadar gitmez :) o yüzden bu gösterdiğim mikrofonlu kablolar bu tip bağlantılar için en iyisi... aynı tip bir bt kulaklık bende de var(sony mdr-1rbt) ve bunu kullanıyorum çözüm olarak... küçük bt alıcıları denedim ama pilleri 2-3 saatten öteye gitmediği için raid gibi uzun aktivitelerde üzdü :) -
Anladım hocam, o zaman mikrofonlu jak alayım. Linkteki ürünü mü kullanıyorsunuz siz? Ses aktarımı ve mikrofonun performansından memnun musunuz?quote:
Orijinalden alıntı: GCGorusu
bt adaptör ile kulaklığı gamepade bağlamanız gerekecek ve bu tip adaptörleri ya prize bağlamanız gerekir, ya da şarjı o kulaklık kadar gitmez :) o yüzden bu gösterdiğim mikrofonlu kablolar bu tip bağlantılar için en iyisi... aynı tip bir bt kulaklık bende de var(sony mdr-1rbt) ve bunu kullanıyorum çözüm olarak... küçük bt alıcıları denedim ama pilleri 2-3 saatten öteye gitmediği için raid gibi uzun aktivitelerde üzdü :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
linki örnek olarak attım. bende bir tane beats'in kablosu var, bir tane de aliexpressten aldığım var... ikisi de aynı işi yapıyor :)
bu arada farklı bir konu gibi olsa da, xbox'ın cep telefonu uygulamasından da party chat'e bağlnılabiliyor ve orada direkt bluetoothtan kullanılabiliyor(ama o zaman oyun sesleri kulaklıktan gelmiyor)... bu da bir bilgi olarak dursun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X