Şimdi Ara

Xbox one S Kulaklık yada Ses sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha bir hafta olmadı teknosadan Xbox one S aldım. Daha önce hiç konsolum olmadı bu ilk konsolum.Forza 4 yükledim direk ama ses olmayınca oyununda bir tadı çıkmıyor . Şimdi ben bu konsoldan veya monitörden nasıl ses alicam. Kulaklık mi almam lazım yoksa küçük bir ses sistemimi. Monitorumde kulaklık girişi var fotoğrafını yükledim. Bana bir tavsiyede bulunacak arkadaşlar varmı . Bütçem 250-300 TL
    Birde kulaklık onericek olan var ise oynama mesafemide fotoğraf olarak atiyim ona göre önerirsiniz çok tatlı olur. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ado1231 -- 17 Ekim 2018; 11:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yapmak istediğine göre ikisini de yapabilirsin... eğer kulaklıkla oyun oynamayı seviyorsan kulaklık alıp kulaklığı gamepade bağlayabilirsin... yada bir çift hoparlör alıp oynayabilirsin, bu tamamen senin keyfine kalmış durumda :)

hoparlör almadan önce herhangi bir kulaklığı monitöre takıp ses geliyormu diye denemen faydalı olur bu arada...
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Kolun üzerinde bir tane kulaklık girişi var ona kulaklık taksam direk ses alirmiyim. Kol konsol ile Bluetooth ile bağlı ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ado1231

Kolun üzerinde bir tane kulaklık girişi var ona kulaklık taksam direk ses alirmiyim. Kol konsol ile Bluetooth ile bağlı ama
    evet, koldaki kulaklık girişi kulaklık takmak için ve takacağın herhangi bir kulaklıkla ses alırsın... sadece orjinal iphone kulaklığı takarsan ses alırsın da mikrofonunu kullanamazsın(bu iphone kulaklığıyla ilgili bir mesele)...

konu ile ilgisi yok ama kollar konsola bluetooth ile bağlı değil... kollarda bluetooth özelliği var evet ama konsolla bu şekilde konuşmuyorlar, o özellik pc ile kullanmak için var :)
    Anladım peki onerebilecegin kulaklık varmı . Kulağı rahatsız etmeyen . Oyunlarda mesela sağdan ateş edildiği zaman kulaklığı da sağ tarafından ses gelmesi. Sterio mu oluyor artık bilmiyorum :)

• quote:

Anladım peki onerebilecegin kulaklık varmı . Kulağı rahatsız etmeyen . Oyunlarda mesela sağdan ateş edildiği zaman kulaklığı da sağ tarafından ses gelmesi. Sterio mu oluyor artık bilmiyorum :)
    mikrofonsuz olarak sony mdr-1rbt kullanıyorum... 1r'de kullanılabilir... mikrofonlu olarak ise tercihim daha ekonomik, xbox stereo headset kullanıyorum, n11 yada gittigidiyorda uygun fiyata bulunuyor xbox'ınki :)
    Xbox un kendi kulaklığı nasıl o fiyata diğer kulaklıklarla aynı memnun musun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ado1231 A kullanıcısına yanıt
    kriz sonrası fiyatına bakmamıştım, 180 liraya almıştım zamanında :) müthiş bir kulaklık değil(bakınız: 1rbt) ama fiyatı için gayet başarılı... herhangi bir tarafı öne çıkarmak yerine görece dengeli ses veriyor... tasarımı ve boyutu sokakta kullanım için pek uygun değil, kafa bandı ve kulaklıkları çok dışa çıkıyor bence... kulaklıkların biraz kişisel zevk olduğunu düşündüğüm için fazla da bir şey diyemeyeceğim...
    Xbox un kendi kulakliginda bı parca var onu takip kulaklığı takiyoruz o parça olmadan diğer kulaklıkları taksam ses alirmiyim . Kulaklık o kadar iyi değilse ve o küçük cihaz olmadan başka kulaklikalrda çalışıyorsa aynı fiyatlara daha kaliteli kulaklıklar vardır diye düşünüyorum ama

• quote:

Xbox un kendi kulakliginda bı parca var onu takip kulaklığı takiyoruz o parça olmadan diğer kulaklıkları taksam ses alirmiyim . Kulaklık o kadar iyi değilse ve o küçük cihaz olmadan başka kulaklikalrda çalışıyorsa aynı fiyatlara daha kaliteli kulaklıklar vardır diye düşünüyorum ama
    kulaklık kendi fiyat aralığında iyi... ama tüm kulaklıklar arasında muhteşem değil... sony mdr-1rbt nedir ne değildir bakılırsa zaten karşılaştırmanın bile saçma olduğu anlaşılır :)
  • Tavsiyem bütçe yetiyorsa wi-fi kulaklık al(bağlantısı usb olan). Tam uyumlu kulaklıklar var onlarada bakabilirsin. Diğer kablolu kulaklığı gamepad’e takınca şarjı çabuk yiyor.

Eğer hoparlör bağlamak istersen linkteki benim yaptığım gibi yapabilirsin. Yalnız ses ayarı yapılabilen bir hoparlör alman lazım. Birde adaptör.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=134037353

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 18 Ekim 2018; 1:8:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • optikten analoga çevirici ve rca dan dişi 3.5mm çevirici kablo al gittigidiyorda 60 70 tl ye halledebilirsin bende öyle yapacam yada direk kola tak şarjın biraz daha kısalır o kadar :D
  • FlightClub kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    JBL T450BT Wireless Kulaklık CT, OE, Mavi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/jbl-t450bt-wireless-kulaklik-ct-oe-mavi-p-HBV00000201EU

Bunu alsam baglayamam heralde. Aslında hem günlük kullanabileceğim hemde konsol ile kullanabileceğim bir şey ariyorum.Ses sisteminden vazgectim. Heryer kablo olacak takilir duserim birde. Onerebileceginiz kulaklık var mı Max bütçem 300 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ado1231 -- 18 Ekim 2018; 15:33:2 >

• ado1231 A kullanıcısına yanıt
    Bu kulaklık bluetooth özellikli olduğu için eşleştiremizsin. Xbox’a kablolu veya wireless olan bir bağlantı gerekiyor.

Bunuda uygun fiyatlı çeviriciler ile xbox’ın arkasına bağlayarak yapabilirsin. Veya 3.5 mm çıkışı direk gamepad’e bağlayabilirsin

support.xbox.com
    Uyumlu Mikrofonlu Kulaklıkları Bağlama | Xbox One
    https://support.xbox.com/tr-TR/xbox-one/accessories/connect-compatible-headset

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.