Şimdi Ara

Xbox One S fan sesi hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ps4 slim kasadan xbox one s geçtim.Fakat fan sesi neredeyse 3 katı.Bu normal midir ürün sesli mi çalışıyor? Açıldığındada aynı ses oyundaykende aynı.Hızlı açılış modundada değil.Ürünü sıfır almıştım garantiye mi vermeliyim

• One s kadar sessiz çalışan bir konsol görmedim en azından benim kullandığım öyle ,bir sıkıntı olabilir
  • Bende alalı 3 hafta oldu ve aynı fan sesi benimde dikkatimi çekti ve forumdada bu konuyu açmıştım. Hekeste aynı sorun var. Sorun yok diyenler bizim gibi takıntılı insanlar değiller yada konsol ile aralarında epey mesafe var duymuyorlar. Bu konu hakkındada deflarca konu açılmış. İlk başlarda benide çok rahatsız etti ama şimdi takmıyorum okadar. Ama konsola çok yakınsan kafana çok takılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ps4 kullandım xbox ona göre iki kat sessiz bence, hatta şöyle çalıştığını farketmiyorum bile.

Sorun olabilir baktırın derim, fan kırılmış çatlamış olabilir, çok toz aldıysa ondan olabilir. Kolayca halledilir.
  • konsolun konumuda çok fark ediyor. xbox one s ler üstünden hava alıyor sace sağ sol arkadan veriyor sıcak havayı
    konsolun her tarafın açıklık ve duvara en az 50cm uzakta olması lazım. onun haricinde dik konumada kulanımda üst
    yüzeyini yanı fan deliklerinin olduğu yerin size dogru bakmasıda fan sesinde azalma yapar. farklı bir fan sesi varsa
    garantli ise konsol garantiye yolayın büyük ihtimal sıfır konsol yolarlar geri. xbox kendi sitesinde forum doldurarak ups
    kargo gibi yerlerden kapıdan ucretsiz alıp getiriyolar. microsoft un garanti çok iyi çalışıyor ve genelde sıfır ürün yoluyolar.
  • teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için bi garantiye göndereyim bakalım.
  • sphinx_38 kullanıcısına yanıt
    Bence göndermekle hata edersin. Konsolonun birşeyi yok. Gönder geri bekle derken boşuna bekleyeceksin. Çünkü yüzde 70 i böyle bu konsolların. Google yazında bir görün. Youtube da videoları var bu fan sesinin. Bu forumda bile çok konu açılmış. Ben kapalı kutu aldım ve aldığım gibi fan sesi duyuluyordu. Burdada çoğu insan hemen garantiye gönder demiş. Konsolunda sorun yok. Ha rahatsız oluyorsun diye göndereceksen gönder. Sana ses gelmeyen yüzde 30 luk kesiminkinden göndersinler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX ONE S BLUETOOTH SPEAKER
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xbox one X sahibiyim. Çok sessiz çalışırken fanlar gürültü yapmaya başlamıştı. Garantiye gönderdim şimdi çalıştığı bile belli olmuyor, termal macun vs değiştirip yolluyorlar geri.
  • 1.5 senedir bu şekilde kullanıyorum. Arrık farketmiyorum gece çok sessiz değilse. Bir sıkıntı çıkartmadı.

• kene. kullanıcısına yanıt
    Xbox one x de bu ses kronik değil. Ana xbox one s de bu kronik bir sorun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.