Şimdi Ara

Vişne suyundan evde nasıl şarap yapabilirim ? [tek kişilik]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet beyler, gidip bi ara bakkaldan aldığım %100 vişne suyundan şarap yapmak istiyorum, ama daha ilk kez evde şarap yapacağım.nasıl yapabilirim ?











    bu arada bir tek ben içeceğim, ölçüleri ona göre yazarsanız mutlu olurum :)



  • Bu kadar da fakir olunmaz lan,
  • 13 TL'lik varda Martı kanını karıştırmışlardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

    Bu kadar da fakir olunmaz lan,

    fakirlikten değil, sadece değişik fanteziler yapasım geldi o
  • vişne suyunu kaynat 1 hafta beklet al sana şarap
  • Şarap ne zamandan beri vişneden yapılıyor ?
  • anlatiyim.

    ilk basta kuru maya al visnenin icine 2 litreye 1 yemek kasigi gelecek sekilde dok.hava almayacak.sekilde 100 dereceye gelecek sekilde kaynat sakin kapagini acma. tencereyi hemen soguk bir yere ky yavas yavas sogusun . ardindan orta dereceli bir yere cam sisede koy 1 hafta beklesin hava almadan. cok alkol olmasada oluyor yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

    vişne suyunu kaynat 1 hafta beklet al sana şarap

    ciddi misiniz ? peki içine maya, şeker vb. katmak gerekir mi ?
  • Git bi köpek öldüren al evlat
  • Hangi vişne o söylede yemek istiyorum onu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

    quote:

    Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

    vişne suyunu kaynat 1 hafta beklet al sana şarap

    ciddi misiniz ? peki içine maya, şeker vb. katmak gerekir mi ?

    seker sakin katma kuru maya sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

    anlatiyim.

    ilk basta kuru maya al visnenin icine 2 litreye 1 yemek kasigi gelecek sekilde dok.hava almayacak.sekilde 100 dereceye gelecek sekilde kaynat sakin kapagini acma. tencereyi hemen soguk bir yere ky yavas yavas sogusun . ardindan orta dereceli bir yere cam sisede koy 1 hafta beklesin hava almadan. cok alkol olmasada oluyor yani

    tüp de mi kaynatmam lazım ? "fişne"yi soğuttuktan sonra kapağı açıp, hızlı bir şekilde mi şişeye doldurmalıyım ? ve son sorum, şişeyi ağzına kadar mı doldurayım yoksa azıcık hava boşluğu kalsa olur mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

    quote:

    Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

    vişne suyunu kaynat 1 hafta beklet al sana şarap

    ciddi misiniz ? peki içine maya, şeker vb. katmak gerekir mi ?

    yok ya hayatımda şarap içmişliğim yoktur kusura bakma kafadan salladım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

    anlatiyim.

    ilk basta kuru maya al visnenin icine 2 litreye 1 yemek kasigi gelecek sekilde dok.hava almayacak.sekilde 100 dereceye gelecek sekilde kaynat sakin kapagini acma. tencereyi hemen soguk bir yere ky yavas yavas sogusun . ardindan orta dereceli bir yere cam sisede koy 1 hafta beklesin hava almadan. cok alkol olmasada oluyor yani

    tüp de mi kaynatmam lazım ? "fişne"yi soğuttuktan sonra kapağı açıp, hızlı bir şekilde mi şişeye doldurmalıyım ? ve son sorum, şişeyi ağzına kadar mı doldurayım yoksa azıcık hava boşluğu kalsa olur mu ?

    evet hava almayacak sekilde hizlica dok siseye vs biraz bosluk birak goz karari
    tupde veya ona benzer bisede kaynat tencere bile olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yaptıktan sonra yatay beklet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.Crazy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

    quote:

    Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

    vişne suyunu kaynat 1 hafta beklet al sana şarap

    ciddi misiniz ? peki içine maya, şeker vb. katmak gerekir mi ?

    seker sakin katma kuru maya sadece

    peki hocam sağolasın






    @ladies and gentlemen: bu kadar ağır konuşman gerekmezdi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.Crazy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

    quote:

    Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

    vişne suyunu kaynat 1 hafta beklet al sana şarap

    ciddi misiniz ? peki içine maya, şeker vb. katmak gerekir mi ?

    seker sakin katma kuru maya sadece

    peki hocam sağolasın






    @ladies and gentlemen: bu kadar ağır konuşman gerekmezdi

    yaptiktan sonra yatay bekletmeyi unutma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sarap visne suyundan degil uzum suyundan yapiliyor hem fakirsin hem cahil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ettim la şimdi yarın alayım ben fişne suyunu atayım kuru mayayı, ondan sonra iş tamam de mi geriye beklemek kalıyo ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.Crazy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.Crazy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

    quote:

    Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

    vişne suyunu kaynat 1 hafta beklet al sana şarap

    ciddi misiniz ? peki içine maya, şeker vb. katmak gerekir mi ?

    seker sakin katma kuru maya sadece

    peki hocam sağolasın






    @ladies and gentlemen: bu kadar ağır konuşman gerekmezdi

    yaptiktan sonra yatay bekletmeyi unutma

    tekrardan teşekkür ederim, başka vereceğin bilgiler olursa pm den atarsınız hocam :)




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.