Şimdi Ara

Mısır gevrekleri kahvaltı için yeterli olur mu sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum çay , ekmek , yumurta , bal , peynir vs ile kahvaltı yapmak gayet sağlıklı. Fakat baya uzun sürüyor hazırlaması,yemesi,toplaması.
    Diğer yandan mısır gevreğini hazırlaması,yemesi,kaldırması 5 dakika sürüyor.

Sizce böyle haftanın 4-5 günü mısır gevreği ile , kalan günler normal kahvaltı şeklinde olsa çok mu sağlıksız olur? Bu mısır gevreklerinin vitaminlisi falanı filanı var . (Tabi doğru mu orası meçhul)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha sağlıklı olursun

• Sadece yulaf ezmesi al yanındada bal yada pekmez koy ben ek olarak ceviz ekliyorum. Bunun yanında tuzsuz lor peyniri yapıstır. Her sabah böyle besleniyorum yanındada yağsız yumurta ve yeşil zeytin.

Mısır gevreklerinin pek sağlıklı olduklarını düşünmüyorum ben nedense hatta müsli falanda pek sağlıklı değil gibi. Müslininde tabi çeşitleri var etinin mesela kuru üzüm fıntık badem yulaflı olanı çok iyi ancak nestlede kurutulmuş meyve ağırlıklı olduğu için kötü gibi. Tavsiyem ilk yazdığım yulaf olayı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıklı

• Kesinlikle çok mantıksız olur.O tür şeyler bazen yenmeli.Normal kahvaltından kesinlikle şaşma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorba iç tarhana veya mercimek limonlu daha sağlıklı ekmeği bol ye

• Sen 4-5 gün mısır gevreği yersen biz de 4-5 porsiyon helvanı yeriz.

• Bir kaba süt koy. Ve sade yulaf ezmesi satılıyor onlardan al kaba ekle. Kaptaki yulaf bitince 1 adet orta boy elma veya 1 adet muz bütün greksinimlerini sağlar.

• Yukarı

• Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Diyet için yulaf ezmesi aldım lifalif, hocam bildiğin ot. Lor peyniri sevmiyorum. Sütle güzel olmuyor. Meyveli yoğurt aldım onunla deneyecem. Başka neyle güzel oluyor bu arpa

• Aylardır tam tahıllı gevrek yiyorum, hiç sorun yaşamadım.Ambalajında 30 gram yiyin diyor ama ben 50-60 arası yiyorum.30 gram yesem öğlene kadar tutmaz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

Diyet için yulaf ezmesi aldım lifalif, hocam bildiğin ot. Lor peyniri sevmiyorum. Sütle güzel olmuyor. Meyveli yoğurt aldım onunla deneyecem. Başka neyle güzel oluyor bu arpa

Kardeşim lilalif zaten güzel olanı :) ben koyunlara diye 2 çuval aldıydım ondan yedim farkı anladım :) lilalifi yeşil zeytinle karıştırabilirsin. Tatlı bayıyor diyorsan :) ben sosisle falan harmanlayanını , zeytinyağ ve kekikle kullanananı gördüm kötü değil tadı aslında alışmak gerekiyor alıştıktan sonra ciddi faydasını görürsün diye düşünüyorum özellikle spor falanda yaparım dersen lor peyniride vazgeçilmezdir.

• Olmaz. Pratik ve sağlıklı lifalif var ama tatsız tuzsuz bir şey istersen al bi dene balla,meyveyle falan tatlandırmayı dene

• Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Sindirim sistemini çalıştırıyormuş lif, umarım zayıflarımda yediğime değer bu ot

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Olmaz. Pratik ve sağlıklı lifalif var ama tatsız tuzsuz bir şey istersen al bi dene balla,meyveyle falan tatlandırmayı dene

Peki böyle lifalif ile mısır gevreğini karıştırıp yesek ? Yoksa tek başına yenmiyor o. En azından ben yiyemedim

• Bunları çok yiyince mide bulantısı yapıyor

Gazda cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Bir kaba süt koy. Ve sade yulaf ezmesi satılıyor onlardan al kaba ekle. Kaptaki yulaf bitince 1 adet orta boy elma veya 1 adet muz bütün greksinimlerini sağlar.

Yulaf ezmesi böyle yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Bir kaba süt koy. Ve sade yulaf ezmesi satılıyor onlardan al kaba ekle. Kaptaki yulaf bitince 1 adet orta boy elma veya 1 adet muz bütün greksinimlerini sağlar.

Yulaf ezmesi böyle yenmez

Nasıl yenir merak ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.